• GRATIS LEVERING (ook naar Nederland)
    Vanaf €50, anders €3,99
  • DE LAAGSTE PRIJS
    Onze prijzen worden dagelijks aangepast
  • ADVIES VAN SPECIALISTEN
    Onze dierenartsen helpen jou en je huisdier graag!

Veelgestelde vragen - Mijn account

Welke voordelen heb ik als ik een account aanmaak?

Om bij Pharmapets.be te bestellen heeft u niet noodzakelijk een account nodig. Het voordeel van een account is dat u nadien eenvoudig uw bestelling kan opvolgen of dat u uw gegevens bij een volgende bestelling niet meer moet ingeven.

Wachtwoord vergeten?

Klik hier als u uw wachtwoord vergeten bent. U komt vervolgens op een pagina waar u uw e-mailadres kunt achterlaten. Binnen enkele minuten ontvangt u een e-mail van ons met daarin uw login en wachtwoord gegevens.

Hieronder staan nog wat algemene tips voor het kiezen van uw wachtwoord. Deze tips zijn niet alleen voor onze sites van toepassing, maar voor alle situaties waarin wachtwoorden nodig zijn.

1. Gebruik altijd voor iedere website of login een verschillend, uniek wachtwoord.

2. Wijzig uw wachtwoorden regelmatig.

3. Gebruik wachtwoorden van minimaal 8 tekens.

4. Een goed wachtwoord bevat hoofdletters en kleine letters, cijfers, en speciale tekens. Gebruik geen al te voor de hand liggende wachtwoorden, zoals namen of geboortedata.

Hoe kan ik mij inschrijven/uitschrijven op de nieuwsbrief?

In uw account kunt u zich in- en uitschrijven voor de nieuwsbrief. Dan leest u als eerste alles over nieuwe producten, services, speciale aanbiedingen en acties. U kunt zich hier ook zelf weer afmelden voor de nieuwsbrief. Vanwege de verwerkingstijd kan het voorkomen dat u na afmelding nog eenmaal een nieuwsbrief ontvangt.
Top