Training

In deze categorie vind je alles voor de training van je viervoeter! En ook voor wie van hondensport houdt en na de puppyschool er maar niet genoeg van krijgt zijn hond nieuwe dingen aan te leren, hebben wij de perfecte tools! 

  • Agility en behendigheidstraining: Bij agility leert u uw hond een parcours van hindernissen aan. Houden jij en je hond van uitdagingen en net dat stapje meer? Dan is agility iets voor jou. Uw hond wordt mentaal gestimuleerd en wordt fitter en ook voor het baasje is deze sport een waar plezier. Bekijk nu ons agility-assortiment!
  • Blafbeheersing: Opvoedings-en antiblaf halsbanden die u op een diervriendelijke wijze helpen bij de opvoeding van uw hond. Gaan het veelvuldig blaffen tegen 
  • Zindelijkheidstraining: Producten u helpen om uw hond zindelijk te maken, kan u hier vinden! 
  • Beloningssnacks, snoeptasjes en voertassen: Goed gedrag belonen en slecht gedrag negeren is wellicht de belangrijkste peiler bij de opvoeding van je hond. Belonen werkt heel goed met kleine beloningssnoepjes. Neem een kijkje in ons assortiment! Ook beschikken wij over handige voertassen en snoeptasjes. 
  • Clickers en opvoedingsfluitjes: Clickertraining of training met fluitjes is een zeer effectieve en praktische manier om je hond gewenst gedrag te laten tonen. Ze produceren steeds exact hetzelfde geluid, kunnen getimed worden en geven uw hond de duidelijkheid die hij nodig heeft in een trainingsproces. 
Top