• GRATIS LEVERING (ook naar Nederland)
  Vanaf €50, anders €3,99
 • DE LAAGSTE PRIJS
  Onze prijzen worden dagelijks aangepast
 • ADVIES VAN SPECIALISTEN
  Onze dierenartsen helpen jou en je huisdier graag!

Kauwspeelgoed

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Top

Kauwspeelgoed, goed voor je hond

Kauwspeelgoed is goed voor je hond. Het houdt zijn gebit en conditie en gaat verveling tegen. Bij Pharmapets koop je kauwspeeltjes die speciaal voor honden ontwikkeld werden.  

Kauwspeelgoed hond – enkele voordelen:

 • Kauwspeelgoed heeft een reinigende werking voor het gebit van je hond. Door veel te kauwen wordt tandplak verwijderd. Veel kauwspeelgoed heeft een speciale structuur die ervoor zorgt dat de tanden van je hond worden gereinigd.
 • Honden kunnen zich soms vervelen. Met een kauwspeelgoedje zijn ze uren zoet.

Kauwspeeltjes speciaal voor jouw hond  

Laat je hond niet zomaar op een oude schoen of een speelbal kauwen. Er kunnen stukjes loskomen waarin je hond zich kan verslikken of die voor maagproblemen kunnen zorgen. Kies speciaal voor honden ontworpen kauwspeelgoed. Dit speelgoed is veilig en werd getest voor en door honden.

Kies kauwspeelgoed op maat van je hond. Hou rekening met de volgende factoren:

 • Grootte van de bek van je hond: een te klein kauwspeelgoed kan gevaarlijk zijn. Je hond kan het inslikken. Te groot kauwspeelgoed is dan weer niet fijn voor je hond. Kies voor kauwspeelgoed dat in de bek van je hond past.
 • De leeftijd van je hond: een puppy is gek op kauwen, met een kauwspeelgoedje doe je hem een groot plezier. Kies voor niet te hard materiaal. Voor een volwassen hond kies je stevig en duurzaam kauwspeelgoed. Voor een senior hond kies je kauwspeelgoed in zachtere materialen, hij heeft immers minder kracht in zijn kaken.

 

Kauwspeelgoed koop je online bij Pharmapets

Bij Pharmapets vind je speciaal voor honden ontwikkeld kauwspeelgoed, bijvoorbeeld van het topmerk Kong. Je bestelt eenvoudig en snel online. Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze experts.