• GRATIS LEVERING (ook naar Nederland)
  Vanaf €50, anders €3,99
 • DE LAAGSTE PRIJS
  Onze prijzen worden dagelijks aangepast
 • ADVIES VAN SPECIALISTEN
  Onze dierenartsen helpen jou en je huisdier graag!

Toilet

Top

Hoe pak ik de zindelijkheidstraining van mijn pup het beste aan?

Je wil natuurlijk dat je puppy zo snel mogelijk zindelijk wordt. Maar hoe pak je de zindelijkheidstraining van je pup het beste aan? We zetten enkele tips op een rij zodat je je puppy op een goede manier zindelijk kan maken:

 • Een puppy moet vaker zijn behoefte doen dan een volwassen hond. Neem hem dus meerdere keren per dag mee naar buiten: voor en na elke maaltijd, meteen als hij wakker wordt, na het spelen,…
 • Je puppy heeft een kleine blaas. Een lange nacht zijn plas ophouden is dus een hele opgave. Neem daarom je puppy nog mee naar buiten vlak voor je gaat slapen en ga ’s morgens vroeg meteen weer met hem naar buiten.
 • Kies een vaste plek buiten waar je telkens met je puppy naar toe gaat om zijn behoefte te doen.
 • Beloon je puppy wanneer hij zijn behoefte op de juiste plaats doet. Beloon hem onmiddellijk en niet een uur later. Zo leert hij het verband te leggen. Beloon je puppy met kleine beloningssnacks.
 • Observeer je puppy en leer de tekenen herkennen die erop wijzen dat hij zijn behoefte moet doen: in het rond snuffelen, rondjes draaien,…. Als je deze tekenen ziet, ga dan snel met hem naar buiten.
 • Straf je puppy niet wanneer hij een ongelukje heeft. Je puppy kan dan angstig en onzeker worden. Straffen versnelt de zindelijkheidstraining van je pup niet en kan die zelfs bemoeilijken.

Hulpmiddelen voor de zindelijkheidstraining

Pharmapets helpt je graag bij het zindelijk maken van je hond. Daarom bieden we in ons gamma de volgende hulpmiddelen voor de zindelijkheidstraining van je pup aan:

 • Puppytrainers: Een welbekend hulpmiddel bij fokkers en hondenliefhebbers is de puppytrainer. Een puppytrainer is een plastic bakje waar je passende absorberende trainingsmatten of 'pads' in legt. Een puppytrainer zorgt ervoor dat je interieur droog en proper blijft. Het absorbeert vieze geurtjes.
 • Pampers voor honden: Pampers zijn handig wanneer je hond nog niet zindelijk is. Je kan ze ook gebruiken voor honden met incontinentie of honden die loops zijn.
 • Poepzakjes: Het is gelukt, je puppy is zindelijk en doet netjes zijn behoefte wanneer jullie buiten gaan wandelen. Wat je nu nog nodig hebt zijn handig poepzakjes. Je kan deze in een leuke poepzakhouder bewaren die je aan de leiband kan hangen. Zo vergeet je je zakjes nooit wanneer je met je hond op stap bent. De zakjes die je bij Pharmapets bestelt zijn bovendien biologisch afbreekbaar.

Makkelijk en snel online bestellen bij Pharmapets

Pharmapets helpt je graag bij de zindelijkheidstraining van je pup. Zo kan je je hond snel en doeltreffend zindelijk maken. Je kan bij ons terecht voor raad, advies en hulpmiddelen. Je bestelt bij  Pharmapets eenvoudig en snel online. Koop je voor meer dan €50, dan leveren we zelfs gratis aan huis!