Huid, vacht & jeuk

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Elke hond heeft nood aan vachtverzorging. Bij Pharmapets koop je online de juiste borstels, kammen, scheer- en trimmaterialen. Soms heeft je hond een wasbeurt nodig. Bestel dan speciale hondenshampoo bij Pharmapets.

Een goede vachtverzorging is van groot belang voor het welzijn van je hond. Elke hond, groot of klein, heeft vachtverzorging nodig. Pharmapets wil net als jij dat je hond er stralend uitziet. Daarom hebben we alles in huis voor de vachtverzorging van je hond. Je bestelt eenvoudig en snel online. Maak je keuze uit ons ruime assortiment en verwen je hond!

Vachtverzorging, een belangrijk deel van de verzorging van je hond

  • Jong geleerd, is oud gedaan: Zorg dat je puppy eraan went dat zijn vacht verzorgd wordt. Bouw voorzichtig op door je pup eerst overal te strelen en daarna te gaan oefenen met een borstel.
  • Kammen en borstelen: Gebruik voor het borstelen enkel speciale hondenborstels, hiermee beschadig je de huid en de vacht van je hond niet.
  • FURminator: Probeer de FURminator. Deze unieke hondenborstel zorgt ervoor dat je in de onderlaag van de vacht van je hond alle losse haren verwijdert, zonder de dekharen te beschadigen.
  • Scheren en trimmen: Sommige hondenrassen moeten geschoren of getrimd worden. Mits enige handigheid kan je leren om zelf je hond te scheren en te trimmen.

Je hond wassen

Soms is het nodig om je hond te wassen, bijvoorbeeld wanneer je viervoeter heerlijk in de modder heeft gespeeld of wanneer je hond huidproblemen heeft. Gebruik nooit je eigen shampoo voor je hond. De zuurtegraad van een hondenhuid is heel anders dan die van mensen. Gebruik een speciale hondenshampoo. Er zijn ook conditioners voor honden.

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Aan je deur geleverd

Je kan in enkele klikken je bestelling plaatsen, wij zorgen voor de rest. Vanaf €50 is de levering zelfs gratis.

Nuttige tips

Als je wilt blijven we in contact en geven we regelmatig specifieke tips om je huisdier in topvorm te houden.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.