Poot & nagelverzorging

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Een goede pootbescherming en pootverzorging voor je hond is van groot belang. Je viervoeter maakt immers de hele dag gebruik van zijn poten. Bovendien worden de voetkussens van je hond aan heel wat blootgesteld: sneeuw, ijs, asfalt, kiezels,… Vooral in de winter is het een absolute must om de poten van je hond extra te beschermen en verzorgen.

Dankzij goede pootverzorging voorkom je bovendien kloven of andere pijnlijke problemen. Na een operatie of bij een wonde heeft je hond soms nood aan pootbescherming. Bij Pharmapets vind je online een ruim assortiment potenbalsem, voetzoolspray, hondenschoenen, hondenlaarzen,…

Hoe verzorg ik de poten van mijn hond?

  • Breng regelmatig potenbalsem aan op de poten van je hond.
  • Een voetzolenspray voor honden is makkelijk aan te brengen en zorgt voor een beschermende laag op de voetkussen van je hond.
  • Heeft je hond soms last van kloven in zijn voetkussens? Gebruik dan een wax.
  • Knip regelmatig de nagels van je hond. Gebruik een goede nagelschaar of nageltang.
  • Ben je buiten gaan wandelen in de sneeuw? De kans is groot dat er strooizout aan de poten van je hond hangt. Verwijder dit met speciale vochtige doekjes voor honden. Zo voorkom je dat je hond dit strooizout in zijn maag krijgt wanneer hij zijn poten schoon likt.

Pootbescherming

Hondenschoenen of hondenlaarzen beschermen de poten van je hond. Dit wordt aangeraden voor speurhonden of werkhonden. Ook na een operatie of wanneer je hond een wonde heeft aan zijn poten, is het verstandig om voor potenbescherming te kiezen. Zorg ervoor dat je kiest voor een model dat jouw hond perfect past.

Pootbescherming en pootverzorging koop je online bij Pharmapets

Wij willen alleen het beste voor jouw hond en zijn poten. Daarom bieden we een ruim gamma hondenschoenen, nagelknippers, verzorgende sprays en balsem aan voor jouw hond. Zo loopt hij onbezorgd door het leven!