Huid & vacht

Geef je huisdier het beste voor zijn huid bij PharmaPets. Ontdek onze ruime keuze aan voeding van de beste kwaliteit, speciaal ontworpen om dermatologische problemen op te lossen. Of het nu gaat om allergieën, intoleranties, inflammatoire dermatosen, voor elke behoefte hebben we de juiste oplossing. Dankzij topmerken als Virbac, Royal Canin en Sanimed zijn jeuk en ontstekingen geen probleem meer. Bij PharmaPets staat de gezondheid van jouw huisdier centraal. Ontdek onze hoogwaardige producten, geschikt voor alle rassen. Profiteer van onze hypoallergene voeding en snelle levering voor een gezonde huid van jouw hond.

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gezonde hond in een gezonde vacht

Heeft je hond last van huid- of vachtproblemen? Pharmapets biedt een ruime keuze aan hondenvoeding voor een gevoelige huid. Voedselallergie of -overgevoeligheid, dermatose, huidproblemen door ontstekingen,… Bij Pharmapets willen we een antwoord bieden aan alle mogelijke huid- en vachtproblemen.

Huid en vacht voeden

Dit kwalitatief hondenvoer bevat alle nodige voedingsstoffen, dierlijke eiwitten en koolhydraten. Pharmapets vertrouwt enkel de beste merken om de jeuk en ontstekingen te bestrijden: Royal Canin ,

, Sanimed , Eukanuba , … De gezondheid van je hond is een prioriteit, daarom selecteerde Pharmapets enkel de meest kwalitatieve voeding die geschikt is voor alle honden. Kijk ook eens naar ons gamma hypoallergene voeding, een goede ondersteuning voor honden met een allergie.

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Kwaliteit primeert

Wij gaan voor hoge kwaliteit en verkopen enkel merken waar we 100% achter staan

Persoonlijke hulplijn

Heb je vragen over de voeding van je hond? Onze dierenarts geeft met plezier persoonlijk advies. Contacteer ons hier.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.