Groei

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 140

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 140

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Een puppy in huis! En nu?

Jouw jonge pup heeft heel andere behoeften dan een volwassen hond. Je zal jouw viervoeter dus niet zijn hele leven hetzelfde voer kunnen geven. Pharmapets biedt enkel de meest kwalitatieve merken aan, dus vind je hier gespecialiseerd voer dat voldoet aan de noden van een groeiende puppy.

Gezond groot worden

Groeien verbruikt heel wat energie, tot bijna het dubbele van wat een volwassen hond verbrandt. Daarom is puppy voeding veel rijker aan energie, zodat je puppy niet dagelijks z’n lichaamsgewicht hoeft te eten. Kwalitatief hondenvoer voor puppy’s zal de groei verder ondersteunen met een verhoogd eiwitgehalte en extra vitaminen en mineralen als calcium en fosfor.
Als je een erg jonge puppy in huis hebt of jouw teefje een nestje heeft, kan het nuttig zijn om bij te voeden zodat je zeker bent dat elke puppy voldoende energie heeft. Hiervoor heeft Royal Canin Babydog Milk ontwikkeld. Deze voeding is licht verteerbaar en helpt jonge honden veilig op te groeien.

Juiste voer voor elk ras

Elke puppy heeft andere voedingsbehoeften dan volwassen honden. Maar niet elk ras heeft dezelfde noden. Jongen van kleinere rassen groeien veel sneller dan puppy’s van de grootste rassen. Er is dus een groot verschil in energiebehoeften tussen een puppy jack russel of een puppy Deense dog. Let dus zeker op de rassen waarvoor de voeding geschikt is bij het maken van je keuze.

Meer weten?

Onze dierenarts schreef een blogpost over de nutritionele behoeften van je puppy.

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Aan je deur geleverd

Je kan in enkele klikken je bestelling plaatsen, wij zorgen voor de rest. Vanaf €39 is de levering zelfs gratis.

Nuttige tips

Als je wilt blijven we in contact en geven we regelmatig specifieke tips om je huisdier in topvorm te houden.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.