Hart

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Hartaandoeningen confronteren

Heeft je hond hartproblemen? Maak je niet teveel zorgen. Bij Pharmapets vind je een rijk aanbod van hondenvoeding speciaal ontwikkeld voor honden met hartproblemen. Natvoer of droogvoer, Pharmapets heeft de meest kwaliteitsvolle voeding geselecteerd.

De beste ingrediënten

Om het hart van je hond zo sterk mogelijk te maken zijn al deze recepten arm aan natrium en rijk aan vezels, goede vetzuren, koolhydraten en voedingsstoffen: calcium, fosfor, kalium, magnesium, koper en zink. Deze complete voeding vergemakkelijkt de spijsvertering en helpt overgewicht vermijden. Pharmapets stelt enkel de beste merken op de markt voor: Royal Canin , Specific , Sanimed .

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Kwaliteit primeert

Wij gaan voor hoge kwaliteit en verkopen enkel merken waar we 100% achter staan

Persoonlijke hulplijn

Heb je vragen over de voeding van je hond? Onze dierenarts geeft met plezier persoonlijk advies. Contacteer ons hier.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.

Frequently asked questions

Wat zijn de symptomen van hartfalen bij een hond?

Eer hartfalen bij een hond zichtbare symptomen heeft, is de aandoening meestal al ver gevorderd. In die fase van de aandoening zal je, vooral in warme periodes, een hoest bij je hond opmerken, kortademigheid, een indruk van verstikking (als je hond lijkt de neiging hebben over te geven) maar ook algemene vermoeidheid. Neem onmiddellijk contact op met je dierenarts.

Wat is het verschil tussen hondenvoer voor honden met een hartaandoening en gewoon hondenvoer?

Honden met een hartaandoening hebben behoefte aan zoutarme voeding die weinig calorieën bevat maar rijk is aan voedingsstoffen. Hondenvoeding voor honden met een hartaandoening voldoet aan deze voorwaarden. De voeding is rijk aan vezels, onverzadigde vetzuren en koolhydraten en mineralen die de spijsvertering vergemakkelijken. Deze voeding helpt overgewicht vermijden bij honden met hartklachten.

Hoe kan voeding mijn hond met hartklachten helpen?

Een hond met hartfalen heeft behoefte aan aangepaste voeding. Deze voeding moet arm zijn aan zout om het bloed te verdunnen. Deze voeding is ook rijk aan mineralen als kalium of magnesium om de hartfunctie te ondersteunen. Het is dus sterk aangeraden gespecialiseerde voeding aan je hond te geven als hij hartproblemen heeft.