Nieren

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 38

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 38

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Nierproblemen bij je hond

Nierfalen is een belangrijke aandoening, waarbij aangepaste voeding cruciaal is. Pharmapets weet dat de gezondheid en het welzijn van je hond jouw prioriteit is. Daarom hebben wij een gamma samengesteld met de beste voeding voor het ondersteunen van de nieren van de hond. In deze selectie vind je de juiste voeding om de nieren van je hond te helpen, in welke levensfase je hond zich ook bevind.

Ondersteun de nieren met voeding

Bij Pharmapets vind je voeding voor nieraandoeningen van de beste merken: Royal Canin , Hill's , Trovet , … Deze voeding bevat alle nodige voedingsstoffen zonder de nieren te belasten: visolie, varkensvlees, gevogelte, minerale zouten, vetzuren en vitaminen. Dit hondenvoer ondersteunt de werking van de nieren en de spijsvertering, zonder risico op overgewicht. Deze voeding is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen.

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Aan je deur geleverd

Je kan in enkele klikken je bestelling plaatsen, wij zorgen voor de rest. Vanaf €39 is de levering zelfs gratis.

Nuttige tips

Als je wilt blijven we in contact en geven we regelmatig specifieke tips om je huisdier in topvorm te houden.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.

Frequently asked questions

Welke voeding is best voor mijn hond met nierfalen, natvoer of korrels?

Je kan je hond met nierfalen gespecialiseerde korrels geven, en afwisselen met volledige natvoeding voor nierproblemen. Bij nierfalen is het belangrijk dat er voldoende aanvoer is van water en essentiële vetzuren als omega 3. Verminder de aanwezigheid van fosfor en natrium. Vraag raad aan je dierenarts om de voeding van je hond aan te passen aan het stadium en de symptomen van de nieraandoeningen.

Waarop moet ik letten met de voeding voor mijn hond met nierproblemen?

Voor een hond met nierproblemen is het belangrijk dat de voeding meer water bevat. Een drinkfontein kan een goede manier zijn om je hond meer te doen drinken. Wissel af tussen korrels voor honden met nierfalen en volledige natvoeding. De voeding voor je hond zou rijk moeten zijn aan oplosbare vezels, hoog kwalitatieve proteïne en essentiële omega 3-vetzuren.

Welke merken bieden voeding voor honden met nierfalen aan?

Meerdere merken hebben gespecialiseerd hondenvoer ontwikkeld voor honden met nieraandoeningen. Bij ons vind je kwalitatieve voeding van onder andere of De voeding van deze merken is arm aan fosfor en rijk aan kwalitatieve proteïne.