Nieren

Bij PharmaPets staat de gezondheid en het welzijn van jouw huisdier op de eerste plaats. Om te voldoen aan de behoeften van honden met nierproblemen, hebben we een selectie gemaakt van specifieke voedingsmiddelen. Onze medische voeding, van gerenommeerde merken zoals Royal Canin, Sanimed, Virbac en Specific, bevatten essentiële voedingsstoffen zoals visolie, varkensvlees, gevogelte, mineralen en vitamines. Ze bevorderen de nier- en darmgezondheid, vergemakkelijken de spijsvertering en voorkomen overgewicht. Onze brokken zijn geschikt voor alle honden, zowel jong als oud, en zorgen voor een goede gezondheid voor alle huisdieren. Geef jouw huisdier hoogwaardige voeding.

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Nierproblemen bij je hond

Nierfalen is een belangrijke aandoening, waarbij aangepaste voeding cruciaal is. Pharmapets weet dat de gezondheid en het welzijn van je hond jouw prioriteit is. Daarom hebben wij een gamma samengesteld met de beste voeding voor het ondersteunen van de nieren van de hond. In deze selectie vind je de juiste voeding om de nieren van je hond te helpen, in welke levensfase je hond zich ook bevind.

Ondersteun de nieren met voeding

Bij Pharmapets vind je voeding voor nieraandoeningen van de beste merken: Royal Canin , Hill's , Trovet , … Deze voeding bevat alle nodige voedingsstoffen zonder de nieren te belasten: visolie, varkensvlees, gevogelte, minerale zouten, vetzuren en vitaminen. Dit hondenvoer ondersteunt de werking van de nieren en de spijsvertering, zonder risico op overgewicht. Deze voeding is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen.

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Aan je deur geleverd

Je kan in enkele klikken je bestelling plaatsen, wij zorgen voor de rest. Vanaf €39 is de levering zelfs gratis.

Nuttige tips

Als je wilt blijven we in contact en geven we regelmatig specifieke tips om je huisdier in topvorm te houden.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.