Royal Canin

Royal Canin is een breed erkent merk in hondenvoeding. Dit merk heeft een passie voor honden en hun gezondheid. Net als PharmaPets gelooft... Royal Canin dat degelijke, wetenschappelijk onderbouwde voeding aan de basis van een gezond hondenleven ligt. Geen wonder dat Royal Canin zoveel vertrouwen geniet.
 
De dierenartsen en andere specialisten van Royal Canin hebben doorheen de jaren een uitgebreid gamma hondenvoeding ontwikkeld. Zo is er voor elke levensfase van je hond wel geschikte Royal Canin-voeding. Eender welk soort hond er bij jou rondloopt, je vind vast de geschikte voeding in het Royal Canin Size gamma. Heb je een rashond van een populair ras? Neem een kijkje bij Royal Canin Breeds nutrition, misschien bestaat er wel een formule dat speciaal voor jouw hond werd ontwikkeld.
Soms krijgt je hond te kampen met gezondheidsproblemen. Royal Canin Veterinary Nutrition bevat hoogstaande medische hondenvoeding voor uiteenlopende medische aandoeningen. Met dieetvoer van Royal Canin, in combinatie met een goede opvolging, kan je hond nog volop van het leven genieten.

Lees meer

Puppyvoer

Hypo allergenic

Gastro intestinal

Veterinary Nutrition

Breeds Nutrition

Size Nutrition

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Royal Canin hondenvoer – kwalitatieve voeding op maat van jouw hond

Het ras, de grootte en de levensstijl zijn drie factoren die de gezondheidsbehoeften van een hond bepalen. Het professionele team van Royal Canin beschikt over de nodige expertise om hondenvoer te ontwikkelen dat perfect inspeelt op de specifieke gezondheidsbehoeftes van elk huisdier. Want ook jij wil toch het beste voor je harige vriend?

Royal Canin Size

Elke grootte van hond heeft specifieke behoeftes. Daarom is het evenwichtige Royal Canin Size-gamma van hondenvoer onderverdeeld in gewichtsklassen, van XS tot Giant. Want het spreekt voor zich dat een chihuahua andere voedselbehoeftes heeft dan een Deense Dog.

Royal Canin Veterinary Diet

De Royal Canin Veterinary Diet-lijn komt tegemoet aan de noden van honden die kampen met gezondheidsproblemen waaronder nierinsufficiëntie, gewrichtsziekten, darm- en maagziekten, urinewegproblemen of obesitas.

Breed Health Nutrition

Elk ras heeft zijn eigen tekorten. Voor meer dan twintig hondenrassen ontwikkelde Royal Canin een specifiek droog- en natvoer. Voor de brokgrootte werd bijvoorbeeld rekening gehouden met de kaken van het ras waardoor de hond het voer gemakkelijk kan verorberen. De gezondheid van jouw hond is nu eenmaal sterk verbonden met het voedsel dat hij voorgeschoteld krijgt.

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Aan je deur geleverd

Je kan in enkele klikken je bestelling plaatsen, wij zorgen voor de rest. Vanaf €39 is de levering zelfs gratis.

Nuttige tips

Als je wilt blijven we in contact en geven we regelmatig specifieke tips om je huisdier in topvorm te houden.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.

Ander voer?

Niet het hondenvoer waar je naar op zoek bent? Neem een kijkje bij ons volledig overzicht hondenvoer.