Royal Canin Rassen

Elk ras heeft zo zijn eigen zwaktes en sterktes. Zo hebben Duitse herders vaak een gevoelige maag, en zijn jack russells heel actieve honden die... genoeg energie in hun voedsel nodig hebben zonder te zwaar te worden. Dankzij uitgebreid onderzoek ontwikkelde Royal Canin gespecialiseerde voeding voor meer dan 20 rassen.
Deze rasspecifieke recepten voor honden werden zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de unieke behoeften van populaire rassen. Naast de ingrediënten, is ook de vorm van de korrels aangepast. Het gebit, de kaakvorm en de kaakspieren kunnen namelijk grondig verschillen tussen bepaalde rassen. Een kortgesnuit ras als een Franse bulldog, een ras met een schaargebit als een Labrador, of een klein ras als een Yorkshire terriër… Ze halen elk het grootste voordeel uit anders gevormde korrels.

Lees meer

tekst

tekst

tekst

tekst

tekst

tekst

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 91

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 91

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Elk hondenras is uniek en heeft zijn specifieke eigenschappen. De chihuahua heeft zijn eigen karakter en behoeftes op vlak van voeding, heel anders dan die van een Duitse Herder. En hoewel een Golden Retriever en een Labrador uiterlijk op elkaar lijken, zijn ze toch verschillend en hebben ze specifieke behoeftes op vlak van voeding.

Dankzij diepgaand wetenschappelijk onderzoek slaagt Royal Canin erin om het hondenvoer aan te passen aan de rasspecifieke kenmerken van jouw hond.

Royal Canin Breed Health Nutrition bestel je snel en eenvoudig online bij Pharmapets.

Voor elke hondenras de juiste voeding

Voor meer dan twintig hondenrassen heeft Royal Canin Breed Health Nutrition hondenvoer dat specifiek aangepast is aan de noden van het hondenras.

Ander voer?

Bent u op zoek naar ander hondenvoer? Kijk dan eens op ons aanbod Royal Canin hondenvoer of het volledig overzicht hondenvoer .