Standaard voer

Om je hond een lang en gezond leven te bieden is het belangrijk gezonde voeding aan te schaffen. Door van de meet af aan je hond kwaliteitsvoer te geven krijgt je hond de optimale ondersteuning. Bovendien kunnen veel gezondheidskwalen vermeden worden door een rijk en uitgebalanceerd dieet.... Bij PharmaPets kan je aan scherpe prijzen de beste kwaliteit vinden.
Onze dierenarts stelde een gamma samen van topmerken en minder bekende merken die één ding gemeenschappelijk hebben; zorgvuldig samengestelde voeding die je hond alle nodige voedingsstoffen geeft. Alle voeding van bij PharmaPets bevat ingrediënten van hoge kwaliteit en alle vitaminen en mineralen om de gezondheid van je hond te bevorderen.
In onze ruime selectie vind je zowel natvoer als droogvoer voor honden van alle leeftijden en van elke grootte . Zo ben je zeker dat je de beste voeding voor jouw huisdier vindt.
Bovendien bieden we ook exclusief Prospera Plus aan, een merk van dezelfde kwaliteit als bekende topmerken, aan een nog scherpere prijs.

Lees meer

Kleine rassen

Middelgrote rassen

Grote rassen

Puppy

Adult

Senior

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.