Hondenapotheek

Omdat we jouw zorg voor de gezondheid en het welzijn van jouw huisdier delen, zijn we toegewijd aan het aanbieden van de beste producten op de markt. Ongeacht de grootte, leeftijd of gezondheidstoestand verdient jouw hond hoogwaardige zorg. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment aan dierenartsproducten, voeding en accessoires van hoge kwaliteit ontwikkeld. Ontdek onze selectie van voedingssupplementen, vitamines, mineralen en puppymelk, evenals onze stressverminderende diffusers, sprays en halsbanden. Al onze producten worden geproduceerd door gerenommeerde dierenartsmerken zoals Vetoquinol en Virbac , en zijn beschikbaar tegen betaalbare prijzen. Let op, onze producten zijn geen medicijnen en vervangen niet het advies van uw dierenarts; ze vormen een aanvulling op passende diergeneeskundige zorg.

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Voedingssupplementen en vitamines kunnen je hond extra ondersteunen. Bijvoorbeeld na een ziekte, bij vachtproblemen of wanneer je hond drachtig is. Bestel voedingssupplementen voor je hond online bij Pharmapets en zorg er zo voor dat je hond niets tekortkomt.

Als je je hond kwaliteitsvol en uitgebalanceerd hondenvoer geeft, zijn voedingssupplementen in principe niet nodig. Alles wat je hond nodig heeft, zit dan in zijn voeding vervat.

Wanneer zijn voedingssupplementen nodig?

Soms kan het nodig zijn om aan je hond vitaminen of voedingssupplementen te geven. We zetten op een rijtje wanneer voedselsupplementen een zinvolle aanvulling op de standaardvoeding van je hond zijn:

  • Na ziekte of na een operatie kan je hond vaak wat extra ondersteuning gebruiken. Zo sterkt je hond snel weer aan en verloopt het herstelproces vlot.
  • Oudere honden hebben vaak baat bij extra vitamines of supplementen. Zo blijven ze energieke senioren.
  • Is je hond in blijde verwachting? Drachtige of zogende honden kunnen alle extra’s gebruiken. Voor hen is er een gespecialiseerd aanbod.
  • Een zenuwachtige gestresseerde hond in huis? Er zijn vitamines en supplementen op de markt die je hond op natuurlijke wijze helpen om meer rust te vinden.
  • Wil je je hond helpen om zijn vacht glanzend te houden? Wil je die lastige huidschilfers weg? Supplementen en vitamines helpen om huid- en vachtproblemen te doen verdwijnen
  • Is je hond gemakkelijk ziek? Waarschijnlijk heeft hij een lage weerstand. Geef hem een duwtje in de rug met een vitaminekuur.
  • Gewrichtsproblemen komen vaak voor bij honden. Help je hond om gezond en fit te blijven en geef hem een extra voedingssupplement ter ondersteuning van zijn gewrichten.

Snel en eenvoudig bestellen bij Pharmapets

Bij Pharmapets kan je snel en eenvoudig online bestellen. Twijfel je of zit je met vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij staan je graag bij met gratis professioneel advies zodat je hond niets tekort komt.

Ander voer?

Bent u op zoek naar ander hondenvoer? Kijk dan eens op ons volledig overzicht van hondenvoer .