Spijsvertering & probiotica

Jouw huisdier kan gedurende zijn hele leven te maken krijgen met verschillende spijsverteringsproblemen, zoals verstoorde spijsvertering, obstipatie, diarree, gastro-enteritis, winderigheid, enz. Bij PharmaPets bieden we een selectie van behandelingen aan om het evenwicht van de darmflora van jouw hond te herstellen en een gezonde werking van zijn maag en darmen te bevorderen. Onze voedingssupplementen van gerenommeerde merken bevatten essentiële voedingsstoffen en goede bacteriën. In combinatie met onze medisch voorgeschreven voeding, verlichten ze spijsverteringsstoornissen en voedselintoleranties.

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 61-61 van 61

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Alfadiar - 10tabl.
    Alfadiar - 10tabl.

    Als ondersteuning van dieetmaatregelen bij aandoeningen van het maagdarmkanaal.

    Lees verder
    Niet beschikbaar
    1 à 2 werkdagen
    Niet op voorraad
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 61-61 van 61

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Verstoorde darmen of maag?

In een hondenleven kan je al eens spijsverteringsproblemen tegenkomen, zoals opstopping, diarree, buikgriep of flatulentie. Of deze problemen nu worden veroorzaakt door parasieten of een andere voeding, je wilt je viervoeter zo snel mogelijk helpen. Met een evenwichtige spijsvertering en een goede werking van de maag en darmen zal je hond weer gerust zijn. Pharmapets heeft een gamma samengesteld met behandelingen voor honden met een verstoorde spijsvertering. Deze hulpmiddelen nemen de vorm aan van tabletten, zakjes of een pasta.

Supplementen om je hond te helpen

Deze supplementen ondersteunen de spijsvertering en vergemakkelijkt de transit aan de hand van goede bacteriën en voedingsstoffen. Ze werden met zorg ontwikkeld met de beste ingrediënten, zodat ze makkelijk kunnen worden opgenomen door je hond. Je kan ze best combineren met onze medische voeding voor honden met een verstoorde spijsvertering. Als je hond een intolerantie heeft ontwikkeld voor bepaalde voedingsstoffen vind je in die categorie of bij de hypoallergene voeding vast het nieuwe favoriete voer van je hond.

Bij Pharmapets vind je alles voor de spijsvertering van je hond

Met onze supplementen en gespecialiseerde hondenvoeding kan je hond weer rustig zijn behoefte doen. Als je vragen hebt kan onze dierenarts gratis advies bieden. Bestellingen vanaf €39 leveren we gratis aan huis.