Ontwormen

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Pharmapets heeft naast hondenvoer, nu ook middelen tegen wormen in het assortiment! Dit om uw dier optimaal te beschermen tegen deze vervelende beestjes. Ondanks dat de wormen erg schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van uw huisdier, zijn er niet altijd duidelijke symptomen waar te nemen. Bij zware besmetting kan je dier ziek worden: diarree, braken, doffe vacht en gewichtsverlies zijn aanwijzingen. Spoelwormen geven typisch een dik buikje.

Ook voor onze eigen gezondheid is het van belang je huisdier op tijd te ontwormen, want ook mensen kunnen besmet worden met wormeitjes.

Zorg er dus voor dat wormen geen kans krijgen om je viervoeter te besmetten door ze het hele jaar door te beschermen met 1 van onze ontwormingsproducten!

Meest gekocht door onze klanten:

Milbemax zijn smakelijke kauwtabletten met kip en doden rondwormen, lintwormen, haakwormen, zweepwormen en longwormen. Voordeel: makkelijk toedienbaar want kunnen als ‘snoepjes’ gegeven worden.

Drontal zijn smakelijke en deelbare tabletten met rundssmaak. Breed werkend tegen alle soorten wormen. Voor pups hebben we Drontal Puppy . Voordeel: honden nemen ze makkelijk op door de lekkere smaak en doordat ze eruitzien als een hondenkoekje.

Panacur is een breedspectrum tablet en kan ingezet worden om alle soorten wormen af te doden. Voordeel: kan gebruikt worden bij problemen ten gevolge van Giardia. Voor pups is er de Panacur Puppy .