Mobiliteit

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Pijnlijke gewrichten

Heeft je kat gewrichtsproblemen? Dan stellen we dit gamma met voeding voor de ondersteuning van de mobiliteit en gewrichten van je kat. Onze dierenarts heeft dit zorgvuldig geselecteerd bij de beste merken ( Specific, Royal Canin, Hill’s) om jouw kat efficiënt te kunnen helpen. Wanneer een kat ouder wordt moet je steeds beter op zijn voeding letten om mogelijke aandoeningen te vermijden, zoals diabetes of nierproblemen. Bovendien zijn gesteriliseerde katten en katten met overgewicht gevoeliger voor gewrichtsproblemen.

De juiste voeding kan helpen

Deze voeding voldoet aan de voedingsbehoeften van je lievelingsdier met dierlijke eiwitten (zalm, gevogelte) en voedingsstoffen die de gewrichten en mobiliteit steunen. Het bevat omega 3 en omega 6 vetzuren, methionine, glucosamine, chondroïtine van natuurlijke oorsprong en natuurlijke antioxidanten zoals tocoferolen, rozemarijn extract en vitamine C. Deze medische voeding tegen artrose zal de pijn verlichten en je kat terug zijn mobiliteit helpen vinden.

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Kwaliteit primeert

Wij gaan voor hoge kwaliteit en verkopen enkel merken waar we 100% achter staan.

Persoonlijke hulplijn

Heb je vragen over de voeding van je hond? Onze dierenarts geeft met plezier persoonlijk advies. Contacteer ons hier.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.

Frequently asked questions

Waarom moet ik van voeding veranderen voor mijn kat met artrose?

Heeft je kat last van artrose? Weet dan dat er gespecialiseerde voeding bestaat die je kat kunnen helpen. Deze voeding zal niet alleen voldoen aan de voedingsnoden van je kat, ze bevat ook bestanddelen die de gewrichten ondersteunen. Met gespecialiseerde voeding voor katten met artrose zal je kat zijn vitaliteit en mobiliteit terug kunnen vinden.

Wat zijn de ingrediënten van voeding voor katten met artrose?

Deze gespecialiseerde voeding bevat proteïne van bv. gevogelte of zalm en voedingsstoffen die de gewrichten ondersteunen. Deze voedingsstoffen zijn vaak vetzuren zoals omega 3 en omega 6, glucosamine en methionine en naturlijke antioxidanten zoals tocoferolen (vitamine E), vitamine C of chondroïtine van natuurlijke oorsprong.

Hoe verzorg ik mijn kat met artrose?

In eerste instantie kan artrose bij de kat verlicht worden door de voeding van je kat aan te passen. Gespecialiseerde voeding voor katten met artrose helpen je kat zijn mobiliteit terug te vinden en de pijn te verlichten. Maar artrose kan je niet genezen. Naast het aanpassen van de voeding, kan de dierenarts ook specifieke medicatie voorschrijven zoals ontstekingsremmers. Deze vertragen de ontwikkeling van de aandoening en verlichten de symptomen voor je kat.