Nieren

Ontdek ons assortiment voor katten met nierproblemen. Onze medische voeding van topmerken zoals Royal Canin, Sanimed, Virbac en Specific zal jouw kat verlichting bieden bij nierproblemen zoals nierfalen, urineweginfecties en oxalaatstenen. Ze helpen ook bij het voorkomen van hypertensie en alkaliseren de urine dankzij hun kaliumgehalte. Onze speciale voeding voor de nieren is betaalbaar en helpt je kat haar vitaliteit en eetlust terug te krijgen, terwijl ze geniet van smaken zoals kip, rundvlees, tonijn en zalm. Voor begeleiding bij nierproblemen staat het Pharmapets-veterinair team voor je klaar.

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Werken de nieren niet mee?

Nierproblemen bij je kat kunnen verminderd worden door toepassing van een aangepast dieet, in combinatie met een geschikte medische behandeling door een dierenarts. Daarom vind je bij Pharmapets een uitgebreid gamma met voeding tegen nieraandoeningen bij katten. Deze medische voeding van merken als Royal Canin, Hill’s, Specific en Trovet helpt je kat zijn eetlust terug te ontdekken en zal de pijn verminderen.

Volledige voeding die helpt

Deze voeding is geschikt voor katten met verschillende aandoeningen zoals een chronische nieraandoening, acuut nierfalen, urineweginfecties, nierstenen of nefropathie. Deze voeding helpt in het vermijden van hypertensie, of een te hoge bloeddruk. Sommige van deze recepten bevatten kalium om de urine te alkaliseren. Je vindt hier de beste voeding om je kat weer vol energie van het leven te laten genieten, tegen de beste prijzen. Je kat zal vol smaak kunnen genieten van deze voeding met vlees van kip, rund, of met eiwitten van tonijn of zalm.

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Kwaliteit primeert

Wij gaan voor hoge kwaliteit en verkopen enkel merken waar we 100% achter staan.

Persoonlijke hulplijn

Heb je vragen over de voeding van je hond? Onze dierenarts geeft met plezier persoonlijk advies. Contacteer ons hier.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.