Stress

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Overdosis aan stress?

Verhuizen, een veranderende leefomgeving, een nieuw speelmaatje,… veel situaties kunnen je kat stress bezorgen. Om je kat te helpen wat rust te vinden, raden we aan hem kattenvoer tegen stress te geven. Bij Pharmapets vind je het meest voordelige anti-stress kattenvoer van Royal Canin, dat je kat helpt zich minder bezorgt te voelen en beter om te gaan met verandering.

Minder stress, minder gezondheidsproblemen

Anti-stress kattenvoer kan een goede beslissing zijn, want stress kan tot belangrijke aandoeningen lijden, zoals spijsverterings- of huidproblemen, of hartaandoeningen. Deze voeding, in de vorm van natvoer of korrels, bevat alle eiwitten en voedingsstoffen voor de gezondheid van je kat: plantaardige vezels, minerale zouten, visolie, bernage olie, psyllium (vergemakkelijkt de stoelgang) en extract van Indische roos. Deze volledige voeding voldoet aan de voedingsbehoeften van alle katten en kan dus het bakje vullen van katten van elk ras: maine coon, Bengaalse kat, ragdoll of straatkat.

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Aan je deur geleverd

Je kan in enkele klikken je bestelling plaatsen, wij zorgen voor de rest. Vanaf €39 is de levering zelfs gratis.

Nuttige tips

Als je wilt blijven we in contact en geven we regelmatig specifieke tips om je huisdier in topvorm te houden.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.

Frequently asked questions

Waarom heeft mijn kat stress?

Katten zijn heel gevoelig aan stress. Een kleine aanpassing kan voor hen als een traumatische ervaring aanvoelen (veranderingen in de omgeving, reizen, een nieuw dier in huis, …) Om stress te verminderen bestaan er verschillende oplossingen voor je kat, waaronder de voeding. Er is kattenvoeding ontwikkeld die stress en angsten kunnen verminderen, waardoor je kat weer vooruit kan.

Hoe help ik mijn kat minder stress te ervaren?

Om je kat te helpen zijn stress te overwinnen of maximaal te verminderen, raden wij kattenvoeding tegen stress aan. Deze voeding ondersteunen ook een vlottere spijsvertering en een gezonde huid dankzij natuurlijke actieve bestanddelen (alpha-casozepine en l-tryptofaan). Dit kan een groot verschil maken aangezien gestresseerde katten vaak last hebben van een verstoorde spijsvertering en huidproblemen.

Welke rol speelt voeding in het stressgehalte van mijn kat?

Voeding kan een grote invloed hebben op de stressbeleving van je kat. Daarom werd er speciale voeding ontwikkeld om zo goed mogelijk angst en stress te verminderen zodat je kat zijn rust terug vindt.