Ouderdom & dementie

Je oudere kat heeft veranderende behoeften. Onze voeding voor senior katten voldoet aan zijn specifieke behoeften. De voeding bevat minder calorieën en is rijk aan eiwitten om zijn spiermassa te behouden. Ze zorgt voor zijn organen en beïnvloeden zijn gedrag. Kies voor kwalitatieve voeding voor je ouder wordende kat. PharmaPets biedt premium merken, snelle levering en veilige betaling. Geef jouw senior kat het beste.

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Veranderende behoeften

Met ouder worden veranderd de werking van het lichaam van je kat. Een tragere stofwisseling, minder efficiënt immuunsysteem en verminderde mobiliteit zijn enkele van de mogelijke ouderdomssymptomen. De juiste voeding is belangrijk om je kat gezond oud te laten worden.

Veranderde voeding

Je geeft je senior kat best kattenvoer aangepast aan zijn leeftijd. Zo ben je zeker dat de voeding geschikt is voor een vertraagde spijsvertering. Deze voeding bevat ook ingrediënten die de mobiliteit en spijsvertering ondersteunen. Als je kat minder eetlust heeft kan je proberen overschakelen op natvoer. Deze voeding heeft een rijker aroma en is aangenamer te eten voor katten met eventuele tandproblemen. 

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Aan je deur geleverd

Je kan in enkele klikken je bestelling plaatsen, wij zorgen voor de rest. Vanaf €39 is de levering zelfs gratis.

Nuttige tips

Als je wilt blijven we in contact en geven we regelmatig specifieke tips om je huisdier in topvorm te houden.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.