Préférence

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Frequently asked questions

Waarom Préférence kattenvoeding aan mijn kat geven?

Met de gecertificeerd biologische kattenvoeding van Préférence – geproduceerd in Frankrijk en ontwikkeld door dierenartsen – geef je het beste aan je kat. Deze voeding bevat dierlijke en plantaardige proteïne (gevogelte, granen, soja) van heel hoge kwaliteit, vezels en lipiden geselecteerd voor hun hoge verteerbaarheid en een gecontroleerd gehalte aan mineralen om het urinesysteem van je gecastreerde kat te ondersteunen.

Waar kan ik de kattenvoeding van Préférence kopen?

De kattenvoeding van Préférence werd ontwikkeld door dierenartsen, de voeding is enkel beschikbaar bij de dierenarts of bij Pharmapets: klassiek, gecertificeerd bio, graanvrij… Wij bieden de kattenvoeding van Préférence aan in zakken van 3kg of 10kg. Pharmapets levert snel, en vanaf€39 is de levering gratis.

Hoe kies ik de geschikte kattenvoeding van Préférence voor mijn kat?

Het aanbod van Préférence past zich aan aan elke kat, wat hun leeftijd of gezondheidstoestand ook is. Klassieke voeding of gespecialiseerde voeding voor gesteriliseerde katten, een gamma voor katten met een gevoelige spijsvertering of urinewegproblemen, dieetvoeding voor katten met overgewicht of graanvrije voeding. Er is ongetwijfeld een geschikt Préférence recept voor jouw kat.