Royal Canin

Royal Canin is een vooraanstaand merk in kattenvoeding. Royal Canin heeft een passie voor de gezondheid van katten. ... Net als PharmaPets gelooft Royal Canin dat degelijke, wetenschappelijk onderbouwde voeding aan de basis van een gezond kattenleven ligt. En ze hebben een ruime kennis om dit waarheid te maken. Geen wonder dat Royal Canin zoveel vertrouwen geniet.
Dankzij uitgebreid onderzoek hebben de specialisten van Royal Canin een uitgebreid aanbod kattenvoeding ontwikkeld. Voor elke leeftijd en levensstijl bestaat er aangepaste Royal Canin-kattenvoer. Zo vind je bij Royal Canin voer voor kittens, volwassen of senior katten en binnenkatten of buitenkatten. Ook voor gesteriliseerde katten bestaat er speciaalvoer.
Ook dieren die met de beste zorgen omringd worden kunnen soms te maken krijgen met medische aandoeningen. Dan kan je terecht bij Royal Canin Veterinary Nutrition. In dit ruime aanbod vind je aangepaste voeding voor alle veelvoorkomende aandoeningen bij katten. Met dit kwalitatieve dieetvoer voor katten kan jij je kat optimaal ondersteunen.

Lees meer

Kitten

Gastro intestinal

Hypoallergenic

Veteriniary Nutrition

Breed Nutrition

Renal

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Royal Canin voor je kat bestel je snel en eenvoudig online bij Pharmapets. In ons gamma vind je Feline Health Nutrition, Feline Care Nutrition, Feline Breed Nutrition en ook het gespecialiseerde Veterinary Diet-gamma.

Royal Canin, dat is het beste van het beste voor je kat. Royal Canin staat aan de top van de ontwikkeling van kattenvoer. Dankzij ultramoderne productiemethoden levert Royal Canin hoogwaardig kattenvoer. Wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring staan aan de basis van gezonde voeding. Daarom werkt het Royal Canin onderzoekscentrum nauw samen met veterinaire universiteiten en opleidingen, met fokkers en met dierenartsen.

Royal Canin heeft één doel: het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van uw kat. Gezonde voeding levert daar een zeer belangrijke bijdrage aan.

Voor elke kat het juiste kattenvoer

Het gamma van Royal Canin voor katten biedt voeding op maat en naar specifieke behoefte van je huisdier. Bij Pharmapets kan je uitgebreid kiezen uit de kwaliteitsvoeding van Royal Canin voor je kat. Wij bieden zowel de standaardvoeding aan (Feline Health Nutrition en Feline Care Nutrition) als de veterinaire dieetvoeding (Royal Canin Veterinary Diet). Daarnaast is er ook de rasspeciefieke voeding, uniek voor Royal Canin (Feline Breed Nutrition). Royal Canin houdt ook rekening met de verschillende levensfases van je kat (kitten, volwassen of senior).

Feline Health Nutrition

Geen twee katten zijn dezelfde. Een kitten heeft bijvoorbeeld niet dezelfde behoeftes als een senior kat. Feline Health Nutrition houdt hiermee allemaal rekening. Elk kattenvoer is op maat gemaakt, aangepast aan de specifieke behoeftes van jouw kat.

Enkele producten uit het ruime gamma:

  • Royal Canin Fit is kattenvoer voor volwassen die buiten komen en een matig tot normaal activiteitsniveau hebben.
  • Royal Canin Indoor is volwaardig kattenvoer voor volwassen katten die binnenshuis leven.
  • Royal Canin Outdoor is er voor katten die veel tijd buiten doorbrengen.
  • Royal Canin Sterilised is speciaal aangepast voor de gesteriliseerde of gecastreerde kat.
  • Royal Canin Kitten werd speciaal ontwikkeld voor je kitten
  • Royal Canin Senior is voeding voor oudere katten
  • Royal Canin Sensible werd ontwikkeld voor katten met een gevoelige spijsvertering

Ander voer?

Bent u op zoek naar ander kattenvoer? Kijk dan eens op ons volledig overzicht kattenvoer

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Aan je deur geleverd

Je kan in enkele klikken je bestelling plaatsen, wij zorgen voor de rest. Vanaf €39 is de levering zelfs gratis.

Nuttige tips

Als je wilt blijven we in contact en geven we regelmatig specifieke tips om je huisdier in topvorm te houden.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.