Royal Canin raskatten

Elke kat is uniek. Royal Canin weet hoe belangrijk aangepaste voeding is voor de gezondheid van je dier. ...De specialisten van Royal Canin hebben de meest populaire kattenrassen uitgebreid bestudeerd om hun verschillende noden zo goed mogelijk te begrijpen. Zo konden ze recepten uitwerken die optimaal voldoen aan de uiteenlopende behoeften van verscheidene rassen.
Dankzij deze aangepaste recepten krijgt jouw kat de juiste verhouding vitaminen, vezels, antioxidanten etc. om haar lichaam in vorm te houden. Sterke spieren, stevige botten en een vlotte spijsvertering zorgen voor een kwalitatief leven.
De formule van de voeding is aangepast aan jouw kat, net als de vorm van de korrels. Door de verschillen in kaakvorm tussen verschillende rassen, zijn sommige brokvormen makkelijker te kauwen voor het ene ras dan het andere.
Dankzij de ruime kennis van Royal Canin ben je met hun rasvoer zeker dat de voeding die je aan je kat geeft, voldoet aan de behoeften van je kat.

Lees meer
Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Royal Canin Breed Health Nutrition bestel je snel en eenvoudig online bij Pharmapets. Elk kattenras heeft zijn eigen unieke noden op vlak van voeding. Royal Canin Breed biedt gespecialiseerd kattenvoer voor verschillende kattenrassen.

Voor je raskat wil natuurlijk alleen maar het beste. Je wil je huisdier de juiste voeding, aangepast aan het unieke van zijn of haar ras. Royal Canin ontwikkelde Breed Health Nutrition, kattenvoer dat aangepast is aan de rasspecifieke kenmerken van jouw kat.

Voor elke kattenras de juiste voeding

  • Brits korthaar: Royal Canin British Shorthair werd speciaal ontwikkeld voor de kaak van je Brits korthaar. Deze brokjes zijn op maat gemaakt voor jouw raskat.
  • Maine coon: De ‘Emerald 10’ brokjes van Royal Canin Maine Coon zijn extra groot, zodat ze goed passen voor de vierkantige kaak van de Maine Coon.
  • Maine coon kitten: Een Maine Coon kitten heeft een lange groeifase. Royal Canin Maine Coon Kitten heeft een aangepast energiegehalte voor jouw kitten.
  • Ragdoll: Voor de Ragdoll ontwikkelde Royal Canin een uniek brokje aangepast aan de kaak van deze raskat. Royal Canin Ragdoll zorgt er bovendien voor dat de zijdezachte vacht van je Ragdoll blijft glanzen.
  • Noorse Boskat: De ‘Onyx 11’ is een speciaal brokje ontworpen voor de stevige kaken van de Noorse Boskat. Royal Canin Norwegian Forest Cat ondersteunt de dikke vacht van jouw raskat. Een specifieke combinatie van vezels zorgt ervoor dat je kat ingeslikte haren gemakkelijk kan uitscheiden via de stoelgang.
  • Siamese kat: Voor Siamese katten zijn er de tubevormige brokjes van Royal Canin Siamese . Deze brokjes stimuleren het kauwen. Een verhoogd niveau verteerbare eiwitten en een matig vetgehalte zorgen ervoor dat je Siamese kat slank en gespierd blijft.
  • Perzische kat: De ‘Almond 11’ is een amandelvormig brokje dat ontwikkeld werd voor Perzische katten. Dit brokje kan jouw raskat gemakkelijk op pakken. Bovendien onderhoudt Royal Canin Persian de lange, prachtige vacht van je Perzische kat.
  • Perzische kat kitten: Voor de Perzische kittens zijn er kleine brokjes, waarop ze gemakkelijk kunnen kauwen. Royal Canin Persian Kitten bevordert de natuurlijke weerstand van je kitten en ondersteunt de spijsvertering.
  • Sphynx: Dit unieke kattenras verdient unieke voeding. Royal Canin Sphynx zorgt voor minder schilfervorming van de huid en geeft je raskat de nodige energie.

Royal Canin Breed Nutrition bij Pharmapets

Voor je raskat wil je natuurlijk alleen maar het beste. Daarom kies je voor Royal Canin Breed Nutrition, kattenvoer dat helemaal is afgestemd op de specifieke behoeftes van jouw raskat. Je kan Royal Canin Breed Nutrition snel en eenvoudig bestellen bij Pharmapets.

Ander voer?

Bent u op zoek naar ander kattenvoer? Kijk dan eens op ons aanbod Royal Canin kattenvoer of het volledig overzicht kattenvoer .