TIPS EN ADVIES VAN ONZE DIERENARTS

 
RECENTE BLOGARTIKELEN
MEEST GELEZEN


ONZE DIERENARTS

 
dierenarts Pharmapets

Eventjes voorstellen

Ik ben Valerie Vanderlinden en jouw dierenarts bij Pharmapets. 

Ik studeerde in 2010 af aan de faculteit Diergeneeskunde Universiteit Gent als gezelschapsdierenarts (voor katten, honden, konijntjes, knaagdieren en vogels). Ik stond 7,5 jaar in de praktijk kleine huisdieren en zag dus een hoop dieren met problemen in mijn spreekkamer voorbijkomen. Hierdoor kon ik heel wat ervaring opbouwen. Toen ik mijn man leerde kennen, kwam het idee om samen een online dierenapotheek op te richten.

In 2017 werd Pharmapets.be geboren. Sindsdien ben ik je aanspreekpunt bij Pharmapets voor al je vragen over je huisdier. Ik hou me ook bezig met het publiceren van blogartikelen boordevol tips en advies en alle andere Pharmapets content. Schrijven is dus een passie maar op de eerste plaats natuurlijk dieren! Ik ben een echte hondenliefhebber en heb altijd honden gehad. Momenteel heb ik slechts 1 huisdier: een Hollands kuifhoentje. Hopelijk komt hier snel verandering in en kan ik terug meerdere dieren in de familie verwelkomen. Zo, dat was het zo een beetje over mijzelf. Ik hoop mijn kennis over dieren verder over te dragen en jullie van de nodige nuttige informatie te voorzien. 

Heb je een vraag over dierenvoeding, een medische vraag of een ander probleem (bv hoe gebruik ik een bepaald product, wat is de dosering?), weet dat je mij altijd makkelijk kan contacteren! 

Dat kan via onze telefoondienst of je kan mij een mailtje sturen via valerie@pharmapets.be

    Top