Profiteer nu van -5% op het volledige assortiment ! Actie geldig t.e.m. 16/05/24 |  Ontdek de voorwaarden ›

Royal Canin

Wie een hond of kat in huis heeft, heeft ongetwijfeld al van Royal Canin gehoord. Hun passie voor de gezondheid en het welzijn... van huisdieren is wereldwijd bekend. Royal Canin gelooft dat een degelijke, wetenschappelijk onderbouwde voeding aan de basis van een gezond leven ligt.
 
Royal Canin volgt de wetenschappelijke ontwikkelingen op de voet. Bovendien staan hun dierenartsen en specialisten vaak zelf aan de voet van baanbrekende innovaties. Bij de ontwikkeling en optimalisatie van recepten wordt veel aandacht geschonken aan gezondheid, comfort en smaak.
 
Royal Canin heeft een ruim aanbod, met meerdere gamma’s toegespitst op de specifieke noden van je huisdier. Voor de gezonde huisdieren is er Size Health Nutrition (voor honden) en Feline Health Nutrition (voor katten). Voor gezonde dieren met bepaalde gevoeligheden zoals een gevoelige spijsvertering is er Care Nutrition, te herkennen aan hun grijze verpakking. Heb je een rasdier in huis? Voor de meest populaire honden- en kattenrassen ontwikkelde Royal Canin specifieke voeding die aan de unieke behoeften van dat ras voldoen. Tot slot heeft Royal Canin uiteraard ook een ruim gamma aan medische voeding ontwikkeld. Deze veterinaire voeding kan je huisdier bijstaan na een diagnose door de dierenarts.

Lees meer

Royal Canin voor hond & kat


Royal Canin voor hond

Royal Canin assortiment dieetvoer voor hondenRoyal Canin assortiment dieetvoer voor honden

Complete voeding, aangepast aan de bijzondere behoeften van een bepaalde diagnose. De samenstelling van deze formules zijn aangepast aan de bijzondere behoeften voorzaakt door een bepaalde diagnose.

Royal Canin assortiment standaardvoer voor hondenRoyal Canin assortiment standaardvoer voor honden

Gebalanceerde voeding die de algemene gezondheid van je hond ondersteunt. Met aandacht voor de verschillen tussen grotere en kleinere honden. Formules beschikbaar voor elke levensfase.

Royal Canin assortiment gezondheidsvoer voor hondenRoyal Canin assortiment gezondheidsvoer voor honden

Hoogwaardige voeding die honden ondersteunt voor bepaalde gevoeligheden. Bijvoorbeeld voor honden met een gevoelige spijsvertering of huid. Ondersteunt verder de algemene gezondheid van je hond.

Royal Canin assortiment rasvoer voor hondenRoyal Canin assortiment rasvoer voor honden

Kwalitatieve voeding, speciaal samengesteld voor de unieke behoeften van specifieke rassen. Voor een optimale gezondheid van je hond. Samenstelling, brokvorm en brokgrootte zijn aangepast aan het ras.

Top Royal Canin producten voor hond


Royal Canin voor kat

Royal Canin assortiment dieetvoer voor kattenRoyal Canin assortiment dieetvoer voor katten

Volledige voeding, aangepast aan bepaalde gezondheidsproblemen. Verhoudingen van voedingsstoffen zijn aangepast aan de behoeften veroorzaakt door een bepaalde aandoening.

Royal Canin assortiment standaardvoer voor kattenRoyal Canin assortiment standaardvoer voor katten

Gebalanceerde voeding die de algemene gezondheid van je kat ondersteunt. Geschikt voor gezonde katten van alle rassen. Met specifieke formules voor gesteriliseerde of binnenhuiskatten.

Royal Canin assortiment rasvoer voor kattenRoyal Canin assortiment rasvoer voor katten

Speciaal samengesteld om te voldoen aan de unieke voedingsbehoeften en gezondheidsvereisten van specifieke kattenrassen, waardoor ze een optimale gezondheid en vitaliteit kunnen behouden.

Royal Canin assortiment gezondheidsvoer voor kattenRoyal Canin assortiment gezondheidsvoer voor katten

Evenwichtige voeding die de algemene gezondheid van je kat ondersteunt. Geeft extra ondersteuning voor bepaalde gevoelighededen zoals veel haarballen of een gevoelige spijsvertering.

Top Royal Canin producten voor kat

Meer over Royal Canin

Royal Canin, opgericht in 1968 door de Franse dierenarts Jean Cathary, is uitgegroeid tot een toonaangevende naam in gezondheidsvoeding voor honden en katten. Het merk onderscheidt zich door zijn wetenschappelijke benadering van huisdiervoeding, gericht op het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van huisdieren. Centraal in de filosofie van Royal Canin staat de overtuiging dat nauwkeurig gebalanceerde voeding essentieel is voor de gezondheid van een huisdier. Dit heeft geleid tot uitgebreid onderzoek en de ontwikkeling van specifieke voedingsgamma's die inspelen op uiteenlopende behoeften, zoals leeftijd, ras, grootte en specifieke gezondheidsproblemen.

De nauwe samenwerking met dierenartsen en de investering in onderzoek en ontwikkeling tonen de toewijding van Royal Canin aan wetenschappelijk onderbouwde voedingsoplossingen. Hun producten, variërend van voeding voor alledaagse gezondheid tot gespecialiseerde dieetvoeding, weerspiegelen een diepgaand begrip van de voedingsbehoeften van huisdieren. Royal Canin blijft een pionier in medisch onderlegde voeding, gedreven door wetenschap en innovatie, en streeft naar het verbeteren van de levenskwaliteit van huisdieren over de hele wereld.

Royal Canin Puppy

Royal-Canin assortiment voor puppy'sRoyal-Canin assortiment voor puppy's

Het is belangrijk je hond gebalanceerde voeding te geven die voldoet aan de specifieke noden van jouw huisdier. Dat is nog meer het geval voor jouw puppy. Je puppy is volle ontwikkeling, en heeft dus andere voedingsbehoeften dan een volwassen hond. Bovendien hebben niet alle puppy's dezelfde noden. Afhankelijk van het verwachtte volwassen gewicht van je puppy, kan je puppy andere ondersteuning gebruiken. Het is belangrijk dat jouw puppy op het juiste moment de juiste ondersteuning krijgt. Niet alleen zodat hij goed kan groeien, het is ook belangrijk voor de hersenontwikkeling en de ontwikkeling van het immuunsysteem.

Royal Canin Kitten

Royal-Canin assortiment voor kittensRoyal-Canin assortiment voor kittens

Je kitten groeit snel, en is nog in volle ontwikkeling. De hersenen, het immuunsysteem en de spijsvertering van je kitten maken grote veranderingen door. Om al die veranderingen goed te kunnen ondersteunen, heeft je kitten ander voer nodig dan een volwassen kat. Is je kitten gesteriliseerd? Stap dan op 6 maand over op Kitten Sterilised voer, en niet voeding voor volwassen gesteriliseerde katten. Na sterilisatie verandert het metabolisme van je kat. Niet aangepaste voeding kan tot overgewicht leiden. Maar je kitten is wel nog vollop aan het groeien. Kitten Sterilised bevat het juiste evenwicht in voedingsstoffen voor deze belangrijke fase.


Veelgestelde vragen

De voeding van Royal Canin wordt samengesteld met zorgvuldig geselecteerde en hoogwaardige ingrediënten die aansluiten op de specifieke voedingsbehoeften van jouw huisdier. Deze ingrediënten omvatten essentiële voedingsstoffen zoals hoogwaardige eiwitten, evenals vitamines en mineralen die bijdragen aan een evenwichtig dieet.

Royal Canin heeft een uitgebreid assortiment van voedingsopties om zo goed mogelijk aan de individuele behoeften van jouw huisdier te voldoen. Royal Canin biedt zowel natvoer als droogvoer aan. Bovendien ontwikkelde Royal Canin verschillende productlijnen. Dit bevat premium voer voor gezonde katten en honden, maar ook wetenschappelijk ondersteunde dieetvoeding om de behandeling van de aandoening van je kat of hond te ondersteunen. Daarnaast ontwikkelde Royal Canin enkele productlijnen om te voldoen aan de individuele behoeften van je dier (Royal Canin Care) of bijvoorbeeld op maat van je raskat of rashond (Royal Canin Breed).

Bij het kiezen van de juiste voeding voor jouw hond of kat uit het Royal Canin assortiment, is het van belang om rekening te houden met meerdere factoren. Leeftijd, grootte, gezondheidstoestand en ras spelen allemaal een rol in het bepalen van de optimale voedingskeuze. Voor gepersonaliseerd advies is het aan te raden om te overleggen met een dierenarts. Bij PharmaPets kan je hiervoor vrijblijvend een Vet Pet Plan aanvragen. Of je kan gewoon per mail advies vragen.

Alle voeding van Royal Canin wordt gemaakt in hun eigen geavanceerde productiefaciliteiten. Ze hebben meerdere fabrieken, verspreid over de hele wereld, die allen voldoen aan strikte veiligheids- en kwaliteitsvoorwaarden. Het hoofdkantoor van Royal Canin, die ook de campus bevat waar de meerderheid van Research en Development gebeurt, bevindt zich in Frankrijk. De overgrote meerderheid van Royal Canin voeding die in Europa verspreid wordt, is ook in Europa geproduceerd.

Voor huisdieren met specifieke gezondheidsaandoeningen, heeft Royal Canin in specifieke productlijn met medische dieetvoeding ontwikkeld. Deze formules werden elk ontwikkeld om de gezondheid van huisdieren met specifieke aandoeningen zo goed mogelijk te ondersteunen. Elke formule die commercieel verspreid wordt is uitgebreid getest om te kunnen garanderen dat de voeding niet alleen veilig is, maar ook een bewezen verschil maakt in de gezondheid, levenskwaliteit en het welzijn van het huisdier.

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 121-180 van 569

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie - Kattenvoer - 1,5kg
    Royal Canin
    Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie - Kattenvoer - 1,5kg

    Speciale dieetvoeding die de urinewegen en een gezond gewicht van je kat ondersteunt

    Lees verder
    2339
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  2. Royal Canin Skin & Coat Kattenvoer
    Royal Canin
    Royal Canin Skin & Coat Kattenvoer

    Volledige dieetvoeding voor katten dat de huidfunctie ondersteunt en hulp biedt bij overmatige haaruitval.

    Lees verder
    Vanaf 1969
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  3. Royal Canin - Light Weight Care Maxi - Hondenvoer - 12 Kg
    Royal Canin
    Royal Canin - Light Weight Care Maxi - Hondenvoer - 12 Kg

    Voeding voor volwassen en oudere honden van grote rassen voor honden met neiging tot gewichtstoename

    Lees verder
    7599
    Direct leverbaar
    Momenteel niet leverbaar
  4. Royal Canin Mini Puppy hondenvoer 8kg
    Royal Canin
    Royal Canin Mini Puppy hondenvoer 8kg

    Volledige voeding voor puppy's van kleine rassen tot 10 maanden.

    Lees verder
    Waardering:
    96%
    5719
    Direct leverbaar
    Momenteel niet leverbaar
  5. Royal Canin Hepatic - Hondenvoer Blik - 12 x 410g
    Royal Canin
    Royal Canin Hepatic - Hondenvoer Blik - 12 x 410g

    Speciale dieetvoeding die de lever van je hond ondersteunt. Beschikbaar in blikken van 420g.

    Lees verder
    5589
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  6. Royal Canin Appetite Control kattenvoer 10kg
    Royal Canin
    Royal Canin Appetite Control kattenvoer 10kg

    Kattenvoer voor verzadigd gevoel bij volwassen gesteriliseerde/gecastreerde katten.

    Lees verder
    Waardering:
    93%
    10239
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  7. Royal Canin Maxi Adult - Hondenvoer - 10kg
    Royal Canin
    Royal Canin Maxi Adult - Hondenvoer - 10kg

    Voor volwassen honden van grote rassen,van 15 maanden tot 5 jaar. 
    Royal Canin gaat binnenkort het Size Nutrition gamma herlanceren. De verpakking zal veranderen en de formules werden geoptimaliseerd.

    Lees verder
    5669
    Direct leverbaar
  8. Royal Canin Giant Junior hondenvoer 15kg
    Royal Canin
    Royal Canin Giant Junior hondenvoer 15kg

    Volledige voeding voor puppy's van 8 tot 18/24 maanden van zeer grote rassen.

    Lees verder
    Waardering:
    93%
    8549
    Direct leverbaar
  9. Royal Canin Dental - Kattenvoer - 3kg
    Royal Canin
    Royal Canin Dental - Kattenvoer - 3kg

    Speciale voeding die het gebit ondersteunt van volwassen katten

    Lees verder
    4089
    Direct leverbaar
    2 à 3 werkdagen
  10. Royal Canin Sensible 33 Kat 10kg
    Royal Canin
    Royal Canin Sensible 33 Kat 10kg
    Kattenvoer voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering Lees verder
    Waardering:
    96%
    8319
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  11. Royal Canin Mini Adult 8+ - Hondenvoer - 8kg
    Royal Canin
    Royal Canin Mini Adult 8+ - Hondenvoer - 8kg

    Voor oudere honden van kleine rassen, vanaf 8 tot 12 jaar.
    Royal Canin gaat binnenkort het Size Nutrition gamma herlanceren. De verpakking zal veranderen en de formules werden geoptimaliseerd.

    Lees verder
    5299
    Direct leverbaar
    Momenteel niet leverbaar
  12. Royal Canin Recovery Instant - Hond/Kat in Blik - 12x 195g
    Royal Canin
    Royal Canin Recovery Instant - Hond/Kat in Blik - 12x 195g

    Dieet natvoer voor het herstel na ziekte of operatie van je kat of hond

    Lees verder
    Waardering:
    96%
    4039
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  13. Royal Canin Indoor Appetite Control Kat 4kg
    Royal Canin
    Royal Canin Indoor Appetite Control Kat 4kg
    Kattenvoer voor volwassen binnenkatten van 1 tot 7 jaar die de neiging hebben te veel te eten Lees verder
    Waardering:
    95%
    4219
    Direct leverbaar
    Momenteel niet leverbaar
  14. Royal Canin Hepatic - Hondenvoer Blik - 12 x 200g
    Royal Canin
    Royal Canin Hepatic - Hondenvoer Blik - 12 x 200g

    Speciale dieetvoeding die de lever van je hond ondersteunt. Beschikbaar in blikken van 420g.

    Lees verder
    Waardering:
    100%
    1999
    Direct leverbaar
    End of life
  15. Royal Canin Renal - Kattenvoer - 2kg
    Royal Canin
    Royal Canin Renal - Kattenvoer - 2kg

    Speciale dieetvoeding die de nieren van je kat ondersteunen

    Lees verder
    3189
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  16. Royal Canin Kitten kattenvoer 4kg
    Royal Canin
    Royal Canin Kitten kattenvoer 4kg

    Complete voeding voor kittens tot 12 maand oud.

    Lees verder
    Waardering:
    95%
    4489
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  17. Royal Canin Outdoor Kat 4kg
    Royal Canin
    Royal Canin Outdoor Kat 4kg
    Kattenvoer voor volwassen actieve buitenkatten Lees verder
    Waardering:
    95%
    4369
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  18. Royal Canin Light Weight Care Wet Hond 12x 85g
    Royal Canin
    Royal Canin Light Weight Care Wet Hond 12x 85g

    Volledige voeding voor honden - voor volwassen honden vanaf 10 maanden - voor honden met neiging tot gewichtstoename

    Lees verder
    Speciale prijs 1084
    Normale prijs 1549
    Promo: 30% korting
    Direct leverbaar
    Momenteel niet leverbaar
  19. Royal Canin Urinary S/o Ageing 7+ Hondenvoer 12x 85g
    Royal Canin
    Royal Canin Urinary S/o Ageing 7+ Hondenvoer 12x 85g

    Complete dieetvoeding speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de urinewegen van bij oudere honden

    Lees verder
    Waardering:
    100%
    1209
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  20. Royal Canin Dental Special Small Dog - Hondenvoer - 3,5kg
    Royal Canin
    Royal Canin Dental Special Small Dog - Hondenvoer - 3,5kg

    Complete dieetvoeding voor de gezondheid van het gebit van kleine, volwassen honden tot 10 kg

    Lees verder
    Waardering:
    80%
    3239
    Direct leverbaar
    2 à 3 werkdagen
  21. Royal Canin British Shorthair 34 - Kattenvoer - 4kg
    Royal Canin
    Royal Canin British Shorthair 34 - Kattenvoer - 4kg
    Volledig voeding voor britse korthaar katten vanf 1 tot 12 jaar Lees verder
    Waardering:
    98%
    4695
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  22. Royal Canin Dental - Kattenvoer - 1,5kg
    Royal Canin
    Royal Canin Dental - Kattenvoer - 1,5kg

    Speciale voeding die het gebit ondersteunt van volwassen katten

    Lees verder
    2489
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  23. Royal Canin Fibre Response - Hondenvoer - 2kg
    Royal Canin
    Royal Canin Fibre Response - Hondenvoer - 2kg

    Speciale voeding ter ondersteuning van de spijsvertering. Beschikbaar in 2kg, 7.5kg en 14kg. 

    Lees verder
    2039
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  24. Royal Canin Yorkshire Terrier Adult Natvoer Hond 12x 85g
    Royal Canin
    Royal Canin Yorkshire Terrier Adult Natvoer Hond 12x 85g

    Volledige voeding voor volwassen en oudere honden van het ras Yorkshire Terriër -vanaf 10 maanden (paté)

    Lees verder
    Speciale prijs 986
    Normale prijs 1409
    Promo: 30% korting
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  25. Royal Canin Sterilised Mini Hond 8kg
    Royal Canin
    Royal Canin Sterilised Mini Hond 8kg

    Gezonde voeding voor gesteriliseerde of gecastreerde volwassen honden van kleine rassen.

    Lees verder
    Waardering:
    100%
    6159
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  26. Royal Canin Dachshund Puppy Hond 1,5kg
    Royal Canin
    Royal Canin Dachshund Puppy Hond 1,5kg

    Speciaal ontwikkeld om de spijsvertering en de natuurlijke weerstand van je pup te ondersteunen.

    Lees verder
    1639
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  27. Royal Canin Gastrointestinal Hairball - Kattenvoer - 2kg
    Royal Canin
    Royal Canin Gastrointestinal Hairball - Kattenvoer - 2kg

    Voor volwassen katten met een gevoelige huid & vacht en/of haarballen

    Lees verder
    Speciale prijs 2764
    Normale prijs 2909
    Promo: 5% korting
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  28. Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie - Hondenvoer - 6,5kg
    Royal Canin
    Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie - Hondenvoer - 6,5kg

    Complete dieetvoeding ter ondersteuning van de urinewegen bij honden met neiging tot overgewicht.

    Lees verder
    5789
    Direct leverbaar
    2 à 3 werkdagen
  29. Royal Canin Mother & Babycat kattenvoer 4kg
    Royal Canin
    Royal Canin Mother & Babycat kattenvoer 4kg

    Volledige voeding voor zwangere en zogende moeders en hun kittens.

    Lees verder
    Waardering:
    98%
    5109
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  30. Royal Canin Urinary S/o Ageing 7+ Hond 3,5kg
    Royal Canin
    Royal Canin Urinary S/o Ageing 7+ Hond 3,5kg

    Complete dieetvoeding voor oudere honden ter ondersteuning van urinewegen

    Lees verder
    Waardering:
    100%
    3549
    Direct leverbaar
  31. Royal Canin Bichon Frisé Adult - 1,5kg
    Royal Canin
    Royal Canin Bichon Frisé Adult - 1,5kg

    Volledige voeding voor volwassen en oudere honden van het ras Bichon Frisé-vanaf 10 maanden

    Lees verder
    1489
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  32. Royal Canin Hepatic - Hondenvoer - 1,5kg
    Royal Canin
    Royal Canin Hepatic - Hondenvoer - 1,5kg

    Speciale dieetvoeding die de lever van je hond ondersteunt. Beschikbaar in 6kg en 12kg.

    Lees verder
    1689
    Direct leverbaar
    2 à 3 werkdagen
  33. Royal Canin Renal Select - Kattenvoer - 4kg
    Royal Canin
    Royal Canin Renal Select - Kattenvoer - 4kg

    Speciale dieetvoeding die de nieren van je kat ondersteunen

    Lees verder
    5379
    Direct leverbaar
    2 à 3 werkdagen
  34. Royal Canin Sphynx 33 - Kattenvoer - 10kg
    Royal Canin
    Royal Canin Sphynx 33 - Kattenvoer - 10kg

    Volledig kattenvoer voor volwassen Sphynx katten vanaf 1 tot 12 jaar. 

    Lees verder
    Waardering:
    100%
    9495
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  35. Royal Canin Satiety - Kattenvoer - 1,5kg
    Royal Canin
    Royal Canin Satiety - Kattenvoer - 1,5kg

    Speciale voeding van de dierenarts voor als je kat te zwaar is

    Lees verder
    2259
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  36. Royal Canin Satiety Small Dog - Hondenvoer - 1,5kg
    Royal Canin
    Royal Canin Satiety Small Dog - Hondenvoer - 1,5kg

    Speciale dieetvoeding voor kleine honden tot 10kg met overgewicht . Beschikbaar in 1.5kg, 3.5kg en 8kg.

    Lees verder
    Waardering:
    80%
    1789
    Direct leverbaar
    2 à 3 werkdagen
  37. Royal Canin - Pomeranian Adult - Hondenvoer - 3 Kg
    Royal Canin
    Royal Canin - Pomeranian Adult - Hondenvoer - 3 Kg
    Volledige voeding voor volwassen en oudere honden van het ras Pomeriaan - Vanaf 8 maanden Lees verder
    2629
    Direct leverbaar
  38. Royal Canin Medium Adult Natvoer Hond 40x 140g
    Royal Canin
    Royal Canin Medium Adult Natvoer Hond 40x 140g
    Natvoer voor middelgrote honden vanaf 12 maanden tot 10 jaar met een volwassen gewicht van 10 tot 25 kilo Lees verder
    Waardering:
    100%
    5509
    Niet beschikbaar
    Niet op voorraad
  39. Royal Canin VCN Medium Dog Adult - Hondenvoer - 10kg
    Royal Canin
    Royal Canin VCN Medium Dog Adult - Hondenvoer - 10kg

    Compleet hondenvoer voor een glanzende vacht bij honden van middelgrote rassen vanaf 12 maanden

    Lees verder
    5829
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  40. Royal Canin Boxer Adult - Hondenvoer - 12kg
    Royal Canin
    Royal Canin Boxer Adult - Hondenvoer - 12kg

    Volledige voeding voor volwassen en oudere honden van het ras Boxer -vanaf 15 maanden

    Lees verder
    Waardering:
    100%
    6799
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  41. Royal Canin Teckel/Dashond Adult - Hondenvoer - 7,5kg
    Royal Canin
    Royal Canin Teckel/Dashond Adult - Hondenvoer - 7,5kg

    Volledige voeding voor volwassen en oudere honden van het ras Dashond (Teckel) -vanaf 10 maanden

    Lees verder
    Waardering:
    100%
    5669
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  42. Royal Canin French Bulldog Adult - Hondenvoer - 9kg
    Royal Canin
    Royal Canin French Bulldog Adult - Hondenvoer - 9kg

    Volledige voeding voor volwassen en oudere honden van het ras Franse Bulldog -vanaf 12 maanden

    Lees verder
    Waardering:
    100%
    5349
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  43. Royal Canin Mobility Support Hondenvoer 2kg
    Royal Canin
    Royal Canin Mobility Support Hondenvoer 2kg

    Helpt de gewrichten van je hond beweeglijk en gezond te houden.

    Lees verder
    2269
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  44. Royal Canin Shih Tzu Puppy Hond 1,5kg
    Royal Canin
    Royal Canin Shih Tzu Puppy Hond 1,5kg

    Speciaal ontwikkeld om de natuurlijke weerstand en de gezonde vacht van je pup te ondersteunen.

    Lees verder
    1769
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  45. Royal Canin Medium Ageing 10+ Hondenvoer 10x 140g
    Royal Canin
    Royal Canin Medium Ageing 10+ Hondenvoer 10x 140g

    Volledige voeding voor oudere honden van middelgrote rassen (van 11 tot 25kg) - Vanaf 10 jaar

    Lees verder
    Speciale prijs 1364
    Normale prijs 1949
    Promo: 30% korting
    Direct leverbaar
  46. Royal Canin Jack Russell Adult - Hondenvoer - 1,5kg
    Royal Canin
    Royal Canin Jack Russell Adult - Hondenvoer - 1,5kg

    Volledige voeding voor volwassen en oudere honden van het ras Jack Russell Terriër.

    Lees verder
    1589
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  47. Royal Canin French Bulldog Puppy - Hondenvoer - 3kg
    Royal Canin
    Royal Canin French Bulldog Puppy - Hondenvoer - 3kg

    Volledige hondenvoeding -Voor Franse Bulldog pups -Tot 12 maanden leeftijd

    Lees verder
    2589
    Direct leverbaar
    1 à 2 werkdagen
  48. Royal Canin Mini Puppy hondenvoer 4kg
    Royal Canin
    Royal Canin Mini Puppy hondenvoer 4kg

    Volledige voeding voor puppy's van kleine rassen tot 10 maanden.

    Lees verder
    3109
    Direct leverbaar
    2 à 3 werkdagen
  49. Royal Canin Urinary S/0 - Hondenvoer Blik - 12x200g
    Royal Canin
    Royal Canin Urinary S/0 - Hondenvoer Blik - 12x200g

    Speciale dieetvoeding die de urinewegen van je hond ondersteunt.

    Lees verder
    Waardering:
    100%
    2599
    Niet beschikbaar
    Uit assortiment
    Niet op voorraad
  50. Royal Canin Diabetic - Kattenvoer - 1,5kg
    Royal Canin
    Royal Canin Diabetic - Kattenvoer - 1,5kg

    Speciale dieetvoeding voor katten met diabetes mellitus

    Lees verder
    Waardering:
    100%
    2649
    Direct leverbaar
    2 à 3 werkdagen
  51. Royal Canin Urinary S/O Kattenvoer Loaf Paté 12x85g
    Royal Canin
    Royal Canin Urinary S/O Kattenvoer Loaf Paté 12x85g

    Speciale dieetvoeding die de urinewegen van je kat ondersteunt

    Lees verder
    Waardering:
    100%
    1839
    Direct leverbaar
    Momenteel niet leverbaar
  52. Royal Canin Skin & Coat Kattenvoer 12x 85g
    Royal Canin
    Royal Canin Skin & Coat Kattenvoer 12x 85g

    Volledig kattenvoer voor jonge, gesteriliseerde kattinnen met extra verzorging voor glanzende huid.

    Lees verder
    1969
    Direct leverbaar
    2 à 3 werkdagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 121-180 van 569

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tips van onze dierenarts

Alle artikels bekijken