Hill's

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 151

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 151

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Hill’s behoort tot het topsegment van de kattenvoedingsmarkt en is erkend wereldleider op het vlak van nutritionele gezondheidszorg voor katten. Op basis van wetenschappelijk onderzoek creëert Hill’s perfect gebalanceerd kattenvoer met vijftig verschillende voedingsstoffen. De voeding is aangepast aan de specifieke behoefte van je huisdier en houdt rekening met levensfase, levensstijl, grootte en speciale zorgbehoeften. Hill’s kattenvoer bevat van elke voedingsstof net die hoeveelheid die jouw kat nodig heeft. Bovendien is Hill’s voeding makkelijk verteerbaar, zodat je kat alle voedingsstoffen optimaal kan opnemen.

Voor elke kat de juiste voeding

Bij Pharmapets kan je de drie voedingslijnen van Hill’s kattenvoer makkelijk en snel online kopen. Bestel voor jouw kat de juiste voeding, afgestemd op zijn of haar individuele behoeftes. Wanneer je twijfelt welke voeding het beste is voor je kat, kan je je gratis laten adviseren door onze dierenartsen. Dit zijn de drie voedingslijnen van Hill’s kattenvoeding:

Hill’s Science Plan

Met Hill's Sciense Plan ben je er zeker van dat je de juiste voeding geeft om je kat gezond te houden.

Je hebt Hill's kattenvoer specifiek voor kittens, volwassen katten en senior katten. Er is kattenvoeding voor katten die neigen naar overgewicht, voor katten met een gevoelige huid, voor katten met een gevoelige maag, binnenhuiskatten, gesteriliseerde katten,…

Hill’s Science Plan:

  • Hoogwaardige voeding
  • Lekkere smaak
  • Niets kunstmatig
  • Aanbevolen door dierenartsen

Hill’s Ideal Balance

Hill's Ideal Balance is dé gezondheidsvoeding voor je kat. Hill’s kattenvoeding is perfect uitgebalanceerd en bevat enkel natuurlijke ingrediënten. Met deze voeding ondersteun je de immuniteit, vacht en spijsvertering van je kat.

Hill’s Ideal Balance:

  • bevat geen maïs, tarwe of soja
  • bevat kip als belangrijkste ingrediënt
  • bevat geen toegevoegde kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
  • is gemaakt met de fijnste natuurlijke ingrediënten.

Hill’s Prescription Diet

Deze therapeutische voeding werd speciaal ontwikkeld voor katten met een aandoening. Klinische tests hebben bewezen dat deze kattenvoeding de gezondheid van je kat kan herstellen. Hill's Prescription Diet heeft gespecialiseerde voeding voor de behandeling van overgewicht, nierproblemen, gewrichtsproblemen, maag-darmproblemen,….

Hill’s Prescription Diet:

  • Therapeutische voeding
  • Specifiek voor de problematiek van jouw kat.

Fixed formula, steeds dezelfde topkwaliteit

Hill’s werkt met een ‘fixed formula’, dit wil zeggen dat Hill’s altijd dezelfde ingrediënten in dezelfde verhoudingen gebruikt. Zo ben je zeker dat je kat steeds dezelfde topkwaliteit in zijn voederbak krijgt.

Ander voer?

Bent u op zoek naar ander kattenvoer? Kijk dan eens op ons volledig overzicht kattenvoer

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Kwaliteit primeert

Wij gaan voor hoge kwaliteit en verkopen enkel merken waar we 100% achter staan.

Persoonlijke hulplijn

Heb je vragen over de voeding van je hond? Onze dierenarts geeft met plezier persoonlijk advies. Contacteer ons hier.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.

Frequently asked questions

Waar kan ik Hill’s kattenvoeding kopen?

De kattenvoeding van Hill’s is beschikbaar bij de dierenarts, in gespecialiseerde fysieke winkels en op onze Pharmapets webshop. Bij Pharmapets vind je het volledige aanbod van Hill’s kattenvoeding: kitten, gesteriliseerde kat, senior kat, … Wat de noden van je kat ook zijn, je vindt bij ons de juiste voeding om je kat in topvorm te houden.

Wat zijn de eigenschappen van de verschillende gamma’s van Hill’s?

Kattenvoeding van Hill’s wordt aanbevolen door dierenartsen. Hill’s is een vanzelfsprekende keuze als je voor je kat gezonde en complete voeding wilt. Op basis van de algemene gezondheid, leeftijd en de voorkeuren van je kat, kan je je keuze maken tussen het uitgebreide aanbod om het optimale dieet voor je kat te vinden.

Hoe lang is de voeding van Hill’s houdbaar?

Kattenvoeding van Hill’s behoudt alle nutritionele kwaliteiten gedurende een maand na opening van de zak. Langer dan een maand na het open van de zak biedt je de korrels beter niet meer aan je kat. Om zeker te zijn dat de voeding zo lang mogelijk vers blijft let je er best op dat de zak goed gesloten is na elk gebruik. Je opent best geen meerdere zakken tegelijk.