Specific

Specific hondenvoeding staat garant voor kwalitatieve, wetenschappelijk onderbouwde voeding die de gezondheid van je hond ondersteunt. Dankzij kwalitatieve ingrediënten en decenia aan wetenschappelijke inzichten weet Specific als geen ander de juiste voedingsstoffen te leveren voor elke levensfase van je hond.

Standaardvoer

Dieetvoer

Biologisch voer

Snacks

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 80

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 80

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Specific. Voor elke dag van het leven.

Of jouw hond nu een puppy is, een volwassen hond, of al wat ouder is, Specific heeft aangepaste voeding in aanbod. Per leeftijdscategorie wordt er uiteraard ook onderscheid gemaakt tussen kleine honden, middelgrote honden en grote honden. Je kan dus de optimale voeding voor jouw hond kiezen.

Voor elke hond, van een puppy van een heel groot ras tot een echte senior van een mini ras, vind je bij Specific zowel droog- als natvoer. Zo pas je probleemloos de maaltijd van je hond aan naar gelang zijn voorkeuren. 

Specific medische voeding. Voor een duwtje in de rug.
Kwalitatief dieetvoer voor honden van Specific.Kwalitatief dieetvoer voor honden van Specific.
Medische dieetvoeding

Voor elk van de meest voorkomende aandoeningen bij honden vind je bij Specific een aangepast dieet die de oorzaken en/of symptomen van de aandoening zo goed mogelijk tegengaan. Elk van deze recepten vormen een volledige voeding die ook de algemene gezondheid van je hond ondersteunen.

Van de meeste recepten biedt Specific naast droogvoer ook natvoer aan. 

Biologisch. Een hond kan ook duurzaam eten.
Kwalitatieve voeding voor hond en kat met biologische ingrediënten.Kwalitatieve voeding voor hond en kat met biologische ingrediënten.

Specific zet met de 'Circle of Good'-filosofie sterk in op duurzaamheid. Dit Organic Diet maakt daar deel van uit.

Minstens 95% van de gebruikte ingrediënten zijn afkomstig van gecertifieerde biologische bronnen. De zakken van het bio aanbod zijn de eersten van het Specific gamma die zijn overgestapt op recycleerbare verpakking

De voeding van je hond hoeft niet tegenstrijdig te zijn met jouw prioriteiten. Met deze voeding ben je gerust dat je hond alle nodige voedingsstoffen krijgt, zonder een enorme impact te hebben op het milieu. 

Beloningen op maat.

Elke hondeneigenaar geeft graag af en toe een snoepje aan zijn hond.

Als beloning tijdens puppytraining, om een sportieve of werkende hond te belonen, of gewoon als tussendoortje. Als PharmaPets willen we aanraden je hond niet té veel te laten snoepen. Maar voor een beloning op tijd en stond vind je bij Specific vast wel een geschikte snack. Zelfs als je hond op een hypoallergeen dieet staat, of als je hond biologisch eet. 

Healthy treats, hypoallergenic treats en biologische snacks van Specific.Healthy treats, hypoallergenic treats en biologische snacks van Specific.
Meer van Specific.

Frequently asked questions

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten van Specific hondenvoer?

De hondenvoeding van Specific bestaat uit verschillende recepten, aangepast aan specifieke voedingsbehoeften. Afhankelijk van het recept bevat Specific hondenvoeding tarwe, vismeel, rijst, dierlijke vetten, proteïne uit aardappel, proteïne uit soja, ei, bietenpulp, minerale zouten, enzovoort. Deze gerechten bevatten geen kleurstoffen of kunstmatige aroma’s.

Waar kan ik Specific hondenvoer kopen?

De hondenvoeding van Specific voldoet aan de fysiologische noden van honden doorheen hun verschillende levensfases. Je kan deze hondenvoeding vinden op webshops als Pharmapets. We beschikken over een ruim aanbod aan Specific hondenvoeding, tegen bijvoorbeeld huidproblemen, artrose, een verstoorde spijsvertering, diabetes of voor bij herstel.

Welke Specific hondenvoeding is geschikt voor mijn oudere hond?

Specific ontwikkelde hondenvoer speciaal voor senior honden. Kies de gepaste formule op basis van de grootte en het gewicht van je hond. Oudere honden van grote en heel grote rassen (meer dan 25 kg), oudere honden van middelgrote rassen (10 tot 25 kg) en oudere honden van kleine rassen (minder dan 10 kg). Specific hondenvoer heeft ook een speciale formule voor honden met gewrichtsproblemen.