Bezig met laden...
Jouw 3 voordelen van een abonnement
  • Lekker voordelig.

Je krijgt 15% korting op je eerste bestelling, met een maximum korting van 15 euro. Daarnaast krijg je -5% op alle volgende bestellingen.

  • Nooit meer zonder.

Geen zorgen meer om op tijd te bestellen, want met het abonnement wordt jouw voorraad automatisch bijgevuld. 

  • Zelf plannen.

Jij kiest zelf de frequentie van levering. Annuleer of pauzeer in 1 klik. 

Hoe werkt het abonnement? 

Kies de favoriete producten van je dier.

Kies ‘Abonnement’ en zie direct hoeveel je bespaart. 

Kies jouw frequentie van bezorging. Pauzeer, wijzig of annuleer wanneer je wil. 

Hoe stel ik mijn abonnement in?

1.

Kies optie 'Abonneer'

Op de pagina van het product dat je wenst te bestellen, kan je de optie abonnement nemen. Je ziet meteen hoeveel je bespaart. 

2.

Stel je frequentie in

Kies of je je bestelling voortaan wekelijks, maandelijks, 2-maandelijks geleverd wil. Je kan dit steeds zelf wijzigen of pauzeren in jouw account. 

 

3. 

Plaats je bestelling

Klik daarna op de knop 'in je winkelmandje'.
Vanaf nu wordt jouw bestelling telkens vanzelf aan jouw deur geleverd op de gekozen dag. 

4. 

We houden je op de hoogte.

In de week vóór je volgende herhaalbestelling krijg je een herinneringsmail.  En nog één wanneer je betaling is uitgevoerd. Op die manier blijf je op de hoogte tot een volgende bestelling jou bereikt.   Je kan je schema steeds zelf annuleren of pauzeren in jouw account. 

Shop producten met abonnement
Steeds 5% korting met een abonnement op jouw favoriete merken 
Veelgestelde vragen

Als je een PharmaPets-abonnement neemt, krijg je je producten automatisch bij je thuis geleverd zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Jij kiest zelf de frequentie van levering en wij doen de rest.

Bovendien krijg je bij de abonnementsformule 15% korting op je eerste bestelling en daarna steeds 5% korting op alle volgende herhaalbestellingen. De korting van 15% is slechts éénmalig geldig, namelijk op de eerste bestelling van je abonnement. De korting heeft een maximum van 15 euro. 

Het abonnement is de ideale manier om te besparen op de producten die je regelmatig koopt. 

Je krijgt 15% korting op je eerste bestelling (t.w.v max. 15 euro) en vervolgens 5% korting op alle herhaalbestellingen. 

Elke productpagina bevat informatie die je helpen inschatten hoelang je zal doen met een product. Raadpleeg de voedingstabel of instructies bij de productbeschrijving met informatie hoeveel je nodig hebt voor je huisdier. 

Elk huisdier is anders en het kan even duren om te weten hoe lang een zak dierenvoeding, een supplement of een kattenbakvulling meegaan. Als je je frequentie wil aanpassen, stuur je best een mailtje naar info@pharmapets.be . De frequentie van je volgende bestellingen verandert dan na je volgende besteldatum. 

Je kan betalen met Mastercard of Visa. Dat doe je in de checkout bij het plaatsen van je eerste abonnementsbestelling. 

Van zodra je je abonnement hebt ingesteld, krijg je een mailtje met alle informatie over de werking van het abonnement. Een vijftal dagen voorafgaand aan de volgende verzending krijg je een mailtje met daarin de dag en tijdstip waarop je je pakje mag verwachten. Ook krijg je bij iedere herhaalbestelling een betaalbevestiging van zodra de automatische betaling is uitgevoerd, met daarin het bedrag dat van je rekening ging. 

Dat kan altijd. Stuur ons een mailtje: info@pharmapets.be en we passen je abonnement aan.

Ga in je account naar je abonnement. Als je je abonnement even wil pauzeren, klik dan op 'pauzeren'. Je kan eender welk moment je abonnement terug activeren in je account. De frequentie van levering blijft dezelfde als daarvoor. 

Wil je je abonnement stopzetten, klik dan op 'annuleer'. Dat kan op elk moment. Hiermee worden alle toekomstige verzendingen geannuleerd en worden er geen betalingen meer uitgevoerd. 

 

De verzendkosten zijn gratis boven de €39. Anders bedragen ze €3,99.

De verzendkosten zijn gratis boven de . Anders bedragen ze . 

Je kan betalen met Mastercard of Visa. Dat doe je in de checkout bij het plaatsen van je eerste abonnementsbestelling. 

Van zodra je je eerste bestelling hebt geplaatst, slaan we de betalingsgegevens veilig op en gebruiken deze om toekomstige herhaalbestellingen te betalen. Je kan je betaalmethode of kaartnummer op elk moment wijzigen voordat jouw volgende bestelling wordt geplaatst. Stuur dan een mailtje naar info@pharmapets.be