Bezig met laden...

Pharmapets is een online dierenapotheek waar u diervoeding, dieetvoeding en accessoires voor honden, katten, vogels en knaag- en terrariumdieren eenvoudig en voordelig online kunt bestellen. Wij hebben meer dan 5000 artikelen in assortiment.

Pharmapets is onderdeel van Barq Europe en wij zijn volledig Belgisch van oorsprong.

Voordeel en gemak

Op Pharmapets.be/nl kan u uit een uitgebreid assortiment producten bestellen waarvan het merendeel over het algemeen uitsluitend bij de dierenarts of gespecialiseerde dierenwinkels verkrijgbaar is. Wij hebben meer dan 5000 producten in ons assortiment, waarmee we vrijwel altijd aan de vraag van onze klanten kunnen voldoen. Alleen producten waarvoor in België een receptplicht geldt, kunnen wij niet leveren.

Organisatie

Het Pharmapets-team heeft bovendien dierenartsen en dierenarts-assistenten in dienst.
Indien u aanvullende informatie wenst over een bepaald middel of graag productadvies bij een lichamelijke klacht zou hebben, dan kunt u onze dierenarts per e-mail raadplegen. U kunt contact opnemen via info@pharmapets.be.

Nieuwsbrief & Blog

Daarnaast schrijven onze dierenartsen en dierenarts-assistenten regelmatig een column voor onze e-mail nieuwsbrief waarin zij achtergrondinformatie, tips en advies over lichamelijke aandoeningen en aandachtsgebieden geven. Via het aanmeldformulier op Pharmapets.be/nl kunt u zich op de nieuwsbrief abonneren.

Dierenartsen & experts. Altijd in jouw team.

PharmaPets is méér dan een online dierenspeciaalzaak. Wij zijn een team van dierenartsen, experts en medisch assistenten die altijd klaarstaan voor jou en je huisdier. Want wij willen dat ieder huisdier zich optimaal gezond voelt. 

“Als dierenarts zag ik vroeger in mijn praktijk al te vaak dat huisdieren een doorsnee voeding kregen. Compleet niet aangepast aan hun gezondheidseisen of nutritionele behoeftes. Soms met pijnlijke gevolgen. Dat moest toch anders kunnen?” 

Valerie Vanderlinden, oprichtster PharmaPets 

 

Vandaag helpt het dierenartsenteam van PharmaPets onder leiding van Valerie Vanderlinden elke dag duizenden huisdieren. Met gezondheidstips, aangepaste voeding en de juiste verzorgingsproducten. Want wij geloven dat dierenvoeding uit de supermarkt onvoldoende kan inspelen op de specifieke noden van jouw huisdier. En we geloven ook dat het vinden van deze juiste voeding geen helse zoektocht mag zijn. Aangepaste, wetenschappelijk onderbouwde producten, helder uitgelegd en uiterst betaalbaar moeten toegankelijk zijn voor elk baasje en huisdier. En dat is exact wat PharmaPets jou bij elke bestelling wil bieden. 

Medisch verantwoord & snel beschikbaar. Ons aanbod.

Dagelijkse voeding, vachtverzorging, tandhygiëne… Met ons ruim aanbod willen we elk gezondheidsaspect van je huisdier verbeteren. Valerie en haar team kunnen je vanuit hun medische kennis producten op maat aanraden, aangepast aan het ras, type en specifieke noden van jouw dier. Want geen dier is hetzelfde, waarom zou de voeding en verzorging dat dan wel zijn. 

Bij PharmaPets hebben we trouwens altijd meer dan 5.000 producten op voorraad. Zo kan je met enkele klikken je huisdier de aangepaste voeding en verzorging bieden.

Wetenschappelijk advies. In je mailbox.

Valerie en haar artsenteam staan altijd paraat om je te adviseren met medisch advies voor je huisdier. Heb je vragen over de juiste voeding, fysieke klachten, allergieën, overgewicht, gedragsproblemen…? Het team van gediplomeerde dierenartsen en medisch experten helpen je graag en zo snel mogelijk. Je kan ze steeds vrijblijvend contacteren via dierenarts@pharmapets.be 

Toegankelijk & betaalbaar. Onze ambitie. 

Onze dierenartsen zien medisch advies en een wetenschappelijk onderbouwde voeding voor je huisdier niet als een uitzondering of overbodige luxe. Voor hen is het een basisrecht voor elk dier. Daarom staan we erop om naast correct en toegankelijk medisch advies ook altijd de beste voeding tegen de scherpste prijs aan te bieden.