Levensfase

De leeftijd van je kat heeft een grote invloed op haar nutritionele behoeften. Een kitten heeft bijvoorbeeld energierijke voeding nodig om... gezond te kunnen groeien. Voor een volwassen kat is het dan weer belangrijk dat het gewicht op pijl blijft en de spieren sterk blijven. Heb je je kat laten steriliseren? Dat heeft een grote invloed op de energiebehoeften van je kat.
Eens je kat wat ouder en luier wordt zal je nogmaals van voeding moeten veranderen. Seniorvoeding voor katten geeft onder andere extra ondersteuning aan de gewrichten.
Wanneer je best overschakelt tussen verschillende soorten voeding kan afhangen van de voeding en de situatie. Volg de raad op de verpakking. Bij vragen kan je contact opnemen met onze dierenartsen. contacteer ons hier

Lees meer

Kitten

Adult

Senior

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Juiste voeding op het juiste moment

Niet alle katten hebben dezelfde behoeften voor hun voeding. Daarom heeft Pharmapets een aanbod samengesteld met voeding aangepast aan de levensfase van je kat. Onze dierenarts beveelt dit kattenvoer aan voor kittens, volwassen katten of senior katten.
Met voeding van merken als Royal Canin, Hill’s, Sanimed en Specific krijgt je kat alle nodige voedingsstoffen, om het even welk ras: Noorse boskat, Britse korthaar, ragdoll of straatkat. Je vindt bij Pharmapets ook voeding speciaal voor gesterilliseerde katten.

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Aan je deur geleverd

Je kan in enkele klikken je bestelling plaatsen, wij zorgen voor de rest. Vanaf €39 is de levering zelfs gratis.

Nuttige tips

Als je wilt blijven we in contact en geven we regelmatig specifieke tips om je huisdier in topvorm te houden.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.