Huis & tuin behandeling

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Frequently asked questions

Hoe verwijder ik luizen uit mijn huis?

Luizen planten zich erg snel voort. Één luis kan wel 100 eitjes per dag leggen. Om de proliferatie van luizen tegen te gaan moet je eerst een vooral je kat behandelen met een anti-luizen product om de luizen en eitjes te doden. De larven, eens uitgebroed, vallen en hechten zich vast aan stoffige  en warme stoffen. Je moet dus ook je huis behandelen tegen luizen.

Welke producten kan ik gebruiken om mijn huis te behandelen tegen luizen?

Om alle larven van de luizen te doden is een grondige en regelmatige reiniging nodig van de stoffen, tapijten, matrassen, parket, … Stoom is een goede pesticide tegen luizen, teken en insecten. Om de behandeling te vervolledigen kan je de oppervlaktes behandelen met essentiële oliën van thee boom, lavendel en kruidnagel, wat afstotend werkt, zuiveringszout en specifieke anti-luizen producten voor huis en kat.

Wat moet ik doen als mijn kat luizen thuisbrengt?

Als je kat zich veel krabt, heeft hij misschien luizen!  Reageer snel voordat je huis wordt overgenomen door luizen. Behandel vooral eerst je kat met een middel tegen luizen en teken. Reinig vervolgens zijn mand, deken alle stoffen oppervlakten in huis. Behandel dan alle oppervlakten met een spray tegen luizen voor huis en kat.