Bezig met laden...
Kwalitatieve voeding. Exclusief bij PharmaPets.

Wat je hond eet, heeft een grote impact op zijn algemene gezondheid. Daarom biedt PharmaPets enkel hondenvoeding aan waar onze dierenarts achter staat. Je vindt bij ons zowel medische als standaardvoeding van de grootste merken. Premiummerken die al jaren standaard zijn bij elke dierenartsenpraktijk.

Sinds kort vind je bij ons ook exclusief Prospera Plus. Een nieuw premiummerk hondenvoeding, aanbevolen en goedgekeurd door onze dierenarts. Prospera Plus biedt jou dezelfde kwaliteit als de bekende premiummerken, maar dan aan een voordeliger tarief.

De voeding bestaat uit verschillende formules die voldoen aan de noden van honden met diverse achtergronden. Ze is verrijkt met omega 3-vetzuren voor een gezonde huid en glanzende vacht. Vitaminen en mineralen (uit groene thee, citrus- en kruidenextracten) versterken het immuunsysteem. De recepten zijn vrij van bewaarmiddelen, chemische smaakstoffen, zout, suiker en kleurstoffen en bovendien allemaal glutenvrij.

Kortom, Prospera Plus is wetenschappelijk onderbouwde voeding voor elke dag - aan een schappelijke prijs.

De sterke punten van elk recept.
  • ‘Veterinary approved’ – goedgekeurd door onze dierenarts
  • Kwaliteit van de bekende premiummerken, aan scherpe prijs
  • Hoog gehalte aan kwalitatief vlees
  • Recepten op maat van elke hond
  • Nutriënten met bewezen gezondheidsvoordelen
Specifieke noden. Aangepaste voeding.
Voeding op maat. Voor elke dag.

Op basis van ras, leeftijd, activiteitsniveau en eventuele gezondheidsproblemen heeft elke hond unieke behoeften. Prospera Plus ontwikkelde specifieke formules voor kleine, middelgrote en grote honden, doorheen de verschillende levensfasen.

Smaakgarantie?

Heb je een kieskeurige eter in huis? Prospera Plus biedt een 100% smaakgarantie. Je kunt gerust een zak bestellen om uit te proberen. Mocht je hond het toch niet lusten, kan je contact opnemen met onze klantendienst voor een terugbetaling.

Voeding die helpt.
Prospera Plus Sensitive.

Met slechts één intacte dierlijke eiwitbron (lam)  is dit de geschikte voeding voor honden die soms last hebben van maag- of huidproblemen.

Prospera Plus Light.

Verzadiging zonder gewichtstoename. Het unieke drie-vezel complex bezorgt je hond een verzadigd gevoel terwijl je zijn gewicht onder controle houdt.

Tussendoortje? Met Prospera Plus zit je goed.

Ontdek een ruim aanbod aan heerlijke, gezonde snacks.

In dit gamma heb je keuze tussen verschillende smaken en soorten. Probeer er een paar uit en ontdek de nieuwe favoriete beloning van je hond. Of verras hem met telkens een ander tussendoortje. 

Al deze snoepjes bestaan voornamelijk uit kwalitatief vlees en ze zijn ook nog eens vetarm.
Je geeft zo zonder twijfel of schuldgevoel de gepaste beloning aan je hond.