Levensfase

De nutritionele behoeften van je hond veranderen grondig doorheen zijn verschillende levensfases. Zo heeft een puppy een hoge concentratie aan energie en vitaminen nodig om goed te kunnen groeien en spelen.... Een volwassen hond  heeft dan weer een evenwichtig dieet nodig dat alle voedingsstoffen levert en zijn gewicht op peil houdt. Oudere honden  hebben heel wat minder energie nodig en kunnen vaak bijkomende nutriënten gebruiken die bijvoorbeeld de gewrichten goed ondersteunen.
Op welk moment je best overschakelt van voeding voor puppy’s naar voeding voor volwassen honden en uiteindelijk naar seniorvoeding hangt af van het ras van je hond. Volg de instructies op de verpakking. Bij twijfel kan je raad vragen aan onze dierenartsen. contacteer ons hier
Ben je op zoek naar de juiste voeding voor je hond? Bij PharmaPets ben je aan het juiste adres. Het PharmaPets assortiment bestaat uit kwalitatieve hondenvoeding aan scherpe prijzen.

Lees meer

Puppy

Adult

Senior

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 550

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 550

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Veranderende noden

Wist je dat de energiebehoeften van je hond veranderen naar gelang zijn of haar leeftijd? Om zo goed mogelijk te voldoen aan de voedingsbehoeften van je hond, heeft Pharmapets een specifiek gamma voor de verschillende levensfases van je hond.

De juiste voeding op het juiste moment

Je vind hier de voeding voor je puppy , je volwassen hond, en je senior beste vriend. Zo ben je zeker dat je hond de juiste voeding krijgt. Onze dierenartsen raden je ook aan gespecialiseerde voeding te geven aan je gesteriliseerde hond. Met merken als Royal Canin , Hill's , Sanimed , Trovet en Eukanuba ben je zeker dat je kwaliteitsvolle, gezonde voeding in huis haalt.

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Kwaliteit primeert

Wij gaan voor hoge kwaliteit en verkopen enkel merken waar we 100% achter staan

Persoonlijke hulplijn

Heb je vragen over de voeding van je hond? Onze dierenarts geeft met plezier persoonlijk advies. Contacteer ons hier.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.