Eukanuba

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 81

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 81

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Eukanuba (‘Joe-kan-noe-ba’) is een woord afkomstig uit de jazzwereld. Eukanuba betekent ‘het allerbeste’. Deze naam past dan ook perfect bij de kwalitief hoogstaande dierenvoeding van Eukanuba.

Als sinds 1969 staat Eukanuba voor ‘het allerbeste’ hondenvoer, aangepast aan de voedingsbehoeftes van jouw hond.

De allerbeste ingrediënten

De voedingsfilosofie van Eukanuba vertrekt van het idee dat alle honden carnivoren zijn en hun voeding daarop afgestemd hoort te zijn. Het hondenvoer van Eukanuba bevat dus enkel hoogwaardige dierlijke eiwitten en geen groenten.

Al meer dan 45 jaar wereldwijde expertise

Eukanuba hecht veel belang aan het ontwikkelen van expertise. Ze werken samen met verschillende organisaties om het onderzoek naar dierenvoeding te bevorderen.

De kwaliteitsbelofte van Eukanuba: altijd het beste doen, altijd het beste geven

  • Eukanuba hondenvoer bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediënten, met dierlijke eiwitten als belangrijkste bestanddeel.
  • De herkomst van de ingrediënten is traceerbaar
  • Het hondenvoer van Eukanuba wordt uitgebreid getest om ze de kwaliteit van de voeding te garanderen en ervoor te zorgen dat de voeding veilig en gezond is. Op elke zak voeding, werden meer dan 120 tests uitgevoerd.
  • De leveranciers zijn partners met wie Eukanuba al jaren samenwerkt.
  • Er gebeuren voortdurend controles door onafhankelijke deskundigen. Eukanbuba is gecertificeerd volgens IFS Food, een wereldwijd erkende norm voor voedselveiligheid die ook vaak wordt gebruikt in toeleveringsketens van voedingsmiddelen voor mensen.

Het Eukanuba assortiment voor honden

Het hondenvoer van Eukanuba is afgestemd op de levensfase, de specifieke gevoeligheden en het ras van jouw hond. Er zijn verschillende voedingslijnen, er zit er vast een bij die perfect aansluit bij jouw hond.

Eukanuba Puppy, Adult, Mature & Senior

Deze voedingslijn is helemaal afgestemd op de levensfase van je hond. De voeding is te verkrijgen in verschillende formules, voor kleine, middelgrote en grote rassen. Bovendien kan je kiezen uit verschillende smaken.

Eukanuba Daily Care

Dit gamma is er voor honden met bepaalde gevoeligheden. Het ondersteunt hen op dagelijkse basis. Er is Eukanuba Daily Care voor een gevoelige huid, voor een gevoelige spijsvertering, voor overgewicht bij gesteriliseerde honden, voor gevoelige gewrichten en voor senior honden ouder dan negen jaar.

Eukanuba Breed Specific

Elk ras is bijzonder op zijn manier. Daarom verdient je hond voeding die perfect aansluit bij zijn behoeftes.

Eukanuba hondenvoeding heeft rasspecifieke voeding voor de volgende hondenrassen:

Eukanuba Premium Performance

Deze voedingslijn werd ontwikkeld voor hardwerkende, actieve honden.

Eukanuba Veterinary Diets

Dit gamma bevat gespecialiseerde therapeutische voeding voor de volgende aandoeningen:

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Aan je deur geleverd

Je kan in enkele klikken je bestelling plaatsen, wij zorgen voor de rest. Vanaf €39 is de levering zelfs gratis.

Nuttige tips

Als je wilt blijven we in contact en geven we regelmatig specifieke tips om je huisdier in topvorm te houden.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.

Ander voer?

Bent u op zoek naar ander hondenvoer? Kijk dan eens op ons

.

Frequently asked questions

Welk Eukanuba hondenvoer is het beste voor mijn hond?

Om de juiste hondenvoeding van Eukanuba voor je hond te selecteren, moet je rekening houden met verschillende criteria. Eukanuba heeft hondenvoer voor kleine of grote honden, jonge pups of oudere honden. Ras en leeftijd van je hond spelen een belangrijke rol in de keuze voor de juiste voeding. Hoe ouder je hond, hoe belangrijker dat het voedsel arm is aan vetstoffen.

Welke voeding op maat biedt Eukanuba aan?

Hondenvoeding op maat van Eukanuba helpt bij het bevorderen van o. a. de groei van je puppy, de spijsvertering, onderhoud van de tanden, en help de botten van je hond gezond te houden. Dit hondenvoer is arm aan koolhydraten en rijk aan dierlijke proteïne. De voeding wordt aangepast aan de noden van verschillende types hond. Zo ben je zeker dat de voeding van Eukanuba op de beste manier voldoet aan de dagelijkse voedingsbehoeften van je hond.

Wat is de samenstelling van Eukanuba hondenvoeding?

De hondenvoeding van Eukanuba bevat kwalitatieve dierlijke eiwitten (deze voeding bevat geen plantaardige eiwitten). Daarnaast bevat deze voeding probiotica en een mengeling van essentiële vitaminen en mineralen. De gebruikte ingrediënten worden geselecteerd met de grootste zorg voor je hond. Er vinden meer dan 120 kwaliteitscontroles plaats om zeker te zijn dat je hond enkel het beste voor zijn gezondheid voorgeschoteld krijgt.