Carocroc

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Carocroc, dat is kattenvoer van topkwaliteit. Het compacte en overzichtelijke assortiment van Carocroc koop je online bij Pharmapets. Heb je advies nodig? Geef ons een seintje, wij staan voor je klaar.

Oer-Hollandse topkwaliteit

Carocros is een Oer-Hollands merk van kwaliteitsvol en betaalbaar kattenvoer. De kattenvoeding van Carocroc wordt in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Carocroc kiest ervoor om uitsluitend met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen te werken. Er worden dus geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen aan het kattenvoer toegevoegd. Carocroc kattenvoer bevat een uitgebalanceerde samenstelling van eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines, spoorelementen en mineralen. Kortom, een product van topkwaliteit waarmee je je kat vast blij zal maken.

Een compact en overzichtelijk assortiment

Elke kat is uniek en het is van groot belang dat je de juiste voeding voor je kat kiest. Carocroc biedt een compact en overzichtelijk assortiment dat bestaat uit twee productlijnen: Super Premium en Premium. Er wordt rekening gehouden met factoren zoals leeftijd, maar ook met smaak. Katten zijn immers best kieskeurig eters.

1. Carocroc Super Premium

Carocroc Super Premium is afgestemd op de behoeften van katten in elke levensfase en met eventuele voedselovergevoeligheden. Je vindt hier vast de perfecte voeding voor jouw kat.

  • Carocroc Kitten : voor de start van een gezond en vitaal kattenleven
  • Carocroc With Chicken : CaroCroc With Chicken is een volledig kattenvoer voor volwassen katten jonger dan 8 jaar. Deze voeding bevat een hoog aandeel gevogelte (36%), is zeer smakelijk en licht verteerbaar.
  • Carocroc With Fish : Voor kieskeurige eters. CaroCroc With Fish is een smakelijke voeding met vis, afgestemd op de behoeften van volwassen katten. CaroCroc With Fish is licht verteerbaar en stimuleert een gezonde huid en vacht.
  • Carocroc With Lamb : Heeft je kat een gevoelige spijsvertering? Probeer dan deze kattenvoeding. Dankzij het hoge aandeel lam (11%) is het nog lichter verteerbaar.
  • Carocroc Senior : dit kattenvoer is afgestemd op de specifieke behoeften van katten vanaf 8 jaar.

2. Carocroc Premium

Carocroc heeft ook een Premium Product voor katten: Carocroc 3-mix is een volwaardige kattenvoeding voor volwassen katten. Deze voeding bevat drie soorten brokjes met elk een eigen kleur. Twee brokjes hebben de smaak van gevogelte en één brokje de smaak van rund.

110% kwaliteitsgarantie

Bij Carocroc geloven ze rotsvast in de kwaliteit van hun kattenvoer. Daarom bieden ze een 110% kwaliteitsgarantie. Wanneer het kattenvoer niet zou voldoen aan je verwachtingen, dan betaalt Carocroc je 110% van de aankoopprijs terug.

Ander voer?

Bent u op zoek naar ander kattenvoer? Kijk dan eens op ons volledig overzicht kattenvoer

Waarom bij Pharmapets bestellen?

Aan je deur geleverd

Je kan in enkele klikken je bestelling plaatsen, wij zorgen voor de rest. Vanaf €39 is de levering zelfs gratis.

Nuttige tips

Als je wilt blijven we in contact en geven we regelmatig specifieke tips om je huisdier in topvorm te houden.

Alles voor uw dier

Een gelukkig huisdier, daar doen we het voor.