Uitgelichte artikelen

Bezig met laden...
Blog menu

Moet ik mijn hond met overgewicht iets geven voor zijn gewrichten?

Ontdek hoe specifieke supplementen de gewrichten van jouw te zware hond kunnen ondersteunen, met waardevol advies van dierenarts Valerie bij PharmaPets. Overgewicht bij honden vergroot het risico op gewrichtsproblemen zoals artrose, waarbij extra belasting op de gewrichten kan leiden tot snellere slijtage en pijn. Door het toevoegen van supplementen aan het dieet van je hond, kun je de pijn verlichten en de mobiliteit verbeteren.

6 mei 2024

Hoe laat je je hond voldoende bewegen?

Ontdek hoe je jouw hond met overgewicht kunt motiveren om meer te bewegen en een gezondere levensstijl te leiden. Dierenarts Valerie deelt waardevol advies en praktische tips tijdens haar consultaties bij PharmaPets. Van geleidelijke opbouw van activiteiten tot leuke binnen- en buitenactiviteiten, leer hoe je jouw harige metgezel kunt activeren en zijn welzijn kunt verbeteren.

6 mei 2024

Welke snacks kies ik voor mijn hond met overgewicht?

Wil je je te zware hond verwennen zonder zijn gewichtsverliesdoelen uit het oog te verliezen? Leer van dierenarts Valerie over slimme snackkeuzes en beloningstechnieken om jouw harige metgezel op weg te helpen naar een gezonder leven.

3 mei 2024

Vermijd hongergevoel bij je hond met deze tips

In deze blog delen we het verhaal van Nalou, onze geliefde hond op dieet. Ondanks haar speciale vermageringsdieet lijkt Nalou nog steeds honger te hebben en staat ze regelmatig te bedelen aan tafel. We bieden niet alleen inzicht in haar dieettraject, maar ook advies over hoe je haar optimaal kunt verzadigen tijdens haar vermageringsdieet, terwijl we bedelgedrag aan tafel verminderen. Leer hoe het verdelen van de dagelijkse voeding in kleine porties en het gebruik van slimme beloningen kunnen bijdragen aan een succesvol dieet voor jouw hond.

29 april 2024

Mag onze hond met overgewicht ook natvoer krijgen?

In de blog "Mag onze hond met overgewicht ook natvoer krijgen?" deelt dierenarts Valerie van PharmaPets waardevolle inzichten over het aanpassen van het dieet van honden met overgewicht. Ontdek waarom het herberekenen van de dagelijkse voedingshoeveelheid cruciaal is bij het introduceren van natvoer, samen met praktische tips en topkeuzes voor gewichtsverlies bij honden.

29 april 2024

Heeft mijn hond met gewrichtspijn aangepaste beweging nodig?”

In deze blog krijg je inzicht in de noodzaak van aangepaste beweging voor honden met gewrichtspijn, met de expertise van dierenarts Valerie van PharmaPets. Het advies is gericht op het bieden van comfortabele en veilige activiteiten voor honden die last hebben van ouderdomskwaaltjes zoals artrose. Beweging blijft essentieel voor de algehele gezondheid en het welzijn van je hond, maar het is belangrijk om activiteiten aan te passen aan zijn behoeften.

25 april 2024

De voordelen van een orthopedisch kussen voor je hond

In "De voordelen van een orthopedisch kussen voor je hond" leer je waarom het zo belangrijk is om je oudere hond te voorzien van een orthopedisch kussen. Met deskundig advies van dierenarts Valerie ontdek je hoe deze kussens speciaal zijn ontworpen om comfort en ondersteuning te bieden aan honden met pijnlijke spieren, gewrichten of rugklachten. Door te kiezen voor een kussen zoals Trixie Bendson, Jack and Vanilla Hampton, of Madison, geef je je hond niet alleen een goede slaaphouding en verlichting van drukpunten, maar verbeter je ook zijn algehele welzijn.

25 april 2024

Zijn er snacks die goed zijn voor de gewrichten van mijn hond?

Benieuwd welke snacks het beste zijn voor honden met gewrichtspijn? Ontdek in deze blog het deskundige advies van dierenarts Valerie over het selecteren van voedzame en heilzame traktaties om de levenskwaliteit van je hond te verbeteren.

25 april 2024

Mijn hond heeft pijn aan de gewrichten, welke supplementen zijn geschikt?

Ontdek welke supplementen geschikt zijn voor honden met gewrichtspijn in onze blog. Valerie, onze dierenarts bij PharmaPets, deelt haar inzichten tijdens haar consultatie. Leer welke supplementen naast speciale voeding extra ondersteuning bieden voor honden met gewrichtspijn.

25 april 2024

Welk natvoer geef ik aan mijn hond met gewrichtspijn?

Ontdek welk natvoer het beste is voor honden met gewrichtspijn. Onze dierenarts Valerie adviseert over voeding voor honden zoals Nala, die last hebben van gewrichtsproblemen. Leer welke natvoer opties beschikbaar zijn en ontdek wetenschappelijke informatie over gewrichtsproblemen bij honden. 

23 april 2024